Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Zeolith®-droogsysteem

Zeolith®-droogsysteem
Bij de meeste vaatwassers van tegenwoordig is het bijna vanzelfsprekend dat de vaat perfect gereinigd wordt, echter wordt niet al het servies altijd even goed droog. Met name plastic bekers en schaaltjes bevatten vaak nog veel vochtdruppels. Hiervoor heeft Siemens een uniek gepatenteerd droogsysteem ontwikkeld genaamd Zeolith®.

Hoe werkt Zeolith®?
Dankzij Zeolith® worden dus zelfs de plastic kommen en schaaltjes goed droog, zonder dat je hoeft na te drogen met een theedoek! Maar hoe werkt dit droogsysteem nou precies?

Zeoliet bevindt zich in de bodem van de vaatwasser en is een natuurlijk mineraal dat vocht opneemt en omzet in energie. Deze vochtige lucht wordt namelijk omgezet in warme lucht, waardoor de vaat goed droog wordt en dit tevens een hoop energie bespaart. Het grote voordeel is dat Zeoliet niet in werking afneemt, waardoor je de gehele levensduur van de vaatwasser kan genieten van glanzend droogresultaat. Doordat plastic snel afkoelt en nauwelijks warmte opneemt is het voor een vaatwasser moeilijk om dit materiaal servies goed droog te krijgen. Met een Zeolith® vaatwasser van Siemens heb je hier dus geen problemen mee en wordt je plastic servies net zo droog en glanzend als de rest van de vaat!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »