Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Kurio

Kijken, lezen, spelen en leren: kinderen doen steeds meer online. Natuurlijk brengt dat vragen met zich mee. Het Nederlandse Kurio heeft zich ontwikkeld als de specialist in kindertablets. Kurio is de veiligste en best geteste kindertablet op de markt. Geschikt vanaf 3 jaar. Met een Kurio kindertablet houd jij de volledige controle over het gebruik van de tablet door jouw kind. Stel vooraf een tijdslimiet voor de schermtijd in of bepaal welke apps en websites toegankelijk zijn. Alle websites Toon meer

Merken

Kwaliteit

Prijs

-
3 Producten

Kijken, lezen, spelen en leren: kinderen doen steeds meer online. Natuurlijk brengt dat vragen met zich mee. Het Nederlandse Kurio heeft zich ontwikkeld als de specialist in kindertablets. Kurio is de veiligste en best geteste kindertablet op de markt. Geschikt vanaf 3 jaar. Met een Kurio kindertablet houd jij de volledige controle over het gebruik van de tablet door jouw kind. Stel vooraf een tijdslimiet voor de schermtijd in of bepaal welke apps en websites toegankelijk zijn. Alle websites worden dagelijks gefilterd en gecategoriseerd waardoor jouw kind alleen kindvriendelijke websites kan bekijken. 

Kinderen kijken steeds meer naar een scherm en ook daar houdt Kurio rekening mee. De ogen van uw kind worden goed beschermd door een blauwlicht filter en speciale sensoren controleren de houding en afstand tot de ogen.

Beste kindertablet en speelgoed van het jaar

Dat je met een Kurio tablet een goede keus maakt, blijkt uit de waardering die de producten al hebben ontvangen. De kindertablets zijn verkozen tot speelgoed van het jaar in de categorie 6 tot en met 8 jaar en volgens de consumentenbond de beste kindertablet in de categorie 4 tot en met 11 jaar.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »