Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Dyson BIG+QUIET BP03 - Luchtreiniger

ProductomschrijvingDe Dyson BP03 Big + Quiet is een geavanceerde luchtreiniger die ontworpen is om grote ruimtes te zuiveren, terwijl hij tegelijkertijd stil en krachtig functioneert. Deze Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde BP03 biedt een doeltreffende oplossing voor luchtkwaliteit, ondersteund door innovatieve technologieën.


 


Stil en Efficiënt

Deze luchtreiniger is akoestisch ontworpen om zelfs op vol vermogen stil te werken, waardoor het uw leefomgeving ongestoord verbetert. Het krachtige filtratiesysteem vangt 99,95% van ultrafijne deeltjes op, inclusief gassen en geuren, terwijl het intelligent sensorsysteem vervuilende stoffen detecteert en realtime rapporteert.


 


360° Filtratiesysteem

Met een geavanceerd 360° filtratiesysteem dat is afgedicht volgens de HEPA H13-klasse, verzekert de luchtreiniger dat de lucht in uw ruimte grondig gezuiverd wordt. Dit systeem biedt drie zuiveringsfasen en heeft een uniek selectief katalytisch filter dat formaldehyde effectief vangt en afbreekt tot onschadelijke stoffen.


 


Geschikt voor Grote Ruimtes

De Dyson BP03 is speciaal ontworpen om grote ruimtes te zuiveren en is uitgebreid getest om optimale prestaties te garanderen. Het herontworpen 360° HEPA H13-klasse filter vangt ultrafijne deeltjes van 0,1 micron uit de lucht, wat resulteert in schonere en gezondere lucht voor uw omgeving.


 


Economisch Filtergebruik

Het unieke selectief katalytische filter vangt en breekt formaldehyde af zonder ooit te hoeven worden vervangen, wat op de lange termijn economisch en milieuvriendelijk is. Het vernieuwde HEPA H13-klasse filter is groter en krachtiger dan voorheen, waardoor het ultrafijne deeltjes effectief vastlegt.


Specificaties

EAN
5025155068885

Toon meer

Informatie van Dyson

Dyson BIG+QUIET BP03 - Luchtreiniger
999,-
Dyson BIG+QUIET BP03 - Luchtreiniger
Online uitverkocht: Zie winkelvoorraad
Toevoegen aan winkelwagen

Laatst bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »