Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Dyson V15 Detect - Steelstofzuiger

Productomschrijving

Een laser maakt onzichtbaar stof zichtbaar op harde vloeren. Een piëzosensor meet en telt stofdeeltjes doorlopend, en verhoogt zo nodig de zuigkracht automatisch. Lcd-scherm geeft in realtime aan wat er opgezogen is.

Laser detecteert deeltjes die normaal gesproken onzichtbaar zijn

Een nauwkeurig onder een hoek geplaatste laser maakt onzichtbaar stof zichtbaar op harde vloeren. Zo weet je zeker dat je niets overslaat.

Meet microscopisch kleine stofdeeltjes

Een piëzosensor meet en telt stofdeeltjes doorlopend, en past zo nodig automatisch de zuigkracht aan.

Wetenschappelijk bewijs van diepe reiniging

Op het lcd-scherm wordt aangegeven wat er opgezogen is, scherm geeft wetenschappelijk bewijs van een grondige reiniging.

Dyson Hyperdymium™ motor

Krachtige, lichtgewicht motor draait tot 125.000 toeren per minuut voor het verwijderen van microscopisch stof en vuil.

Root Cyclone™ technologie

14 scrollcyclonen genereren een kracht tot 100.000g om stof en vuil uit de luchtstroom te verwijderen, zodat er geen verlies van zuigkracht is.

Accu met hoge energiedichtheid

Elke verwisselbare accu biedt tot 60 minuten constante zuigkracht om hier, daar en overal in huis schoon te maken.

Filtratie in meerdere fasen

Dysons volledig afgedichte filtratiesysteem vangt 99.97% van de microscopisch deeltjes en allergenen zo klein als 0,1 micrometer– en blaast schonere lucht uit.

Koolstofvezelharen

Zwarte antistatische koolstofvezelharen om fijn stof van harde vloeren te verwijderen.

High Torque vloerzuigmond

Hoge zuigkracht voor het verwijderen van stof en haar van alle vloeren. De klitvrije kam verwijdert haar automatisch van de borstel.

Automatische diepe reiniging van tapijten

In de Automatische stand controleert de Dyson DLS™ technologie in de Torque vloerzuigmond de weerstand van de borstel 360 keer per seconde en past op intelligente wijze de zuigkracht aan op verschillende soorten vloeren.

De kracht om overal gemakkelijk te reinigen

De veelzijdigheid van de draadloze technologie van Dyson maakt het reinigen van je huis veel makkelijker. Krachtig reinigen van vloeren, moeilijk bereikbare plekken en matrassen.

Schroefvormige klitvrije borstel. Pakt lange haren en haren van huisdieren op. Snel.

Klitvrije kegelvormige borstel verwijdert haar zodat het in het stofreservoir terechtkomt. Gemotoriseerd reinigen voor kleinere ruimten.

Laser Slim Fluffy™ vloerzuigmond

25cm brede vloerzuigmond voorzien van zachte nylon en antistatische koolstofvezelharen voor het verwijderen van stof van harde vloeren en smallere plekken. Met een laag profiel om gemakkelijker onder meubilair te kunnen schoonmaken.

Drie standen

De Automatische stand vindt, op intelligente wijze, de optimale balans tussen vermogen en gebruiksduur. De Eco-stand biedt een langere gebruiksduur voor grotere schoonmaakklussen, terwijl de Boost-stand bedoeld is voor korte, diepe reiniging.

Lcd-scherm

Geeft direct performance weer, zoals gebruiksduur per seconde, onderhoudswaarschuwingen, vermogensstanden en acculevensduur.

Onderhoudsvriendelijk

Het filter en de Fluffy™ borstel zijn wasbaar, het stofreservoir en de accessoires kunnen schoongemaakt worden om opgehoopt stof te verwijderen en de prestaties van je Dyson stofzuiger optimaal te houden.

Verwisselbare accu

Verwijder en vervang de accu met één druk op de knop en verdubbel de gebruiksduur (tweede accu afzonderlijk verkrijgbaar).

Specificaties

EAN
5025155080276

Toon meer

Informatie van Dyson

Dyson V15 Detect - Steelstofzuiger
599,-
Dyson V15 Detect - Steelstofzuiger
Online uitverkocht: Zie winkelvoorraad
Toevoegen aan winkelwagen

Laatst bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »