Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Garmin Mini 2 - Dashcam

Productomschrijving

De spraakbediende Garmin Dash Cam Mini 2 met het formaat van een autosleutel en heeft een breed beeldveld van 140 graden dat belangrijke details vastlegt en opslaat in 1080p HD-video. Als zich een incident voordoet, worden opgeslagen videobeelden automatisch geüpload naar de beveiligde online kluis. Spraakbediening maakt alles eenvoudiger met handsfree gesproken opdrachten. Met Live View-bewaking kun je jouw auto op afstand in de gaten houden vanaf je telefoon. De functie Parkeerbewaking waarschuwt je voor incidenten die van invloed zijn op het geparkeerde voertuig. Je hoeft niet meer te kiezen. Twee USB-aansluitingen zorgen ervoor dat je jouw telefoon en dash cam tegelijk kunt aansluiten.

Superklein en discreet
Deze dashcam met het formaat van een autosleutel is opmerkelijk compact. Het onopvallende ontwerp heeft ook twee voedingskabelopties, boven en onder, voor een nette en discrete installatie.

Heldere HD-video
Geen korrelige videobeelden bij deze camera. Met 1080p HD-video, 140-graden lens en Garmin Clarity™ HDR-optica kun je dag en nacht heldere, duidelijke videobeelden van belangrijke details vastleggen.

Automatisch vastleggen
Zodra de camera is aangesloten op de voedingsbron van het voertuig, neemt deze continu op, zodat je de camera gewoon kunt instellen en vergeten.

Ongevallendetectie
Wanneer een incident wordt gedetecteerd, slaat deze camera automatisch video op van vlak voor, tijdens en na het voorval om een volledige opname van het voorval te maken.

Spraakbediening
Houd je handen aan het stuur en instrueer de camera met spraakopdrachten om videobeelden op te slaan, audio-opnamen te starten en te stoppen, en nog veel meer. Beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Zweeds.

Kluis-opslag
Opgeslagen video's worden veilig bewaard in de online kluis en kunnen worden geopend met de Garmin Drive app op een compatibele smartphone. Met een actieve Wi-Fi® verbinding kun je videoclips delen met anderen door een koppeling en een wachtwoord te verzenden.

Live view
Gebruik de Garmin Drive app op een smartphone om op afstand toegang te krijgen tot de camera voor Live View bewaking vanaf elke locatie wanneer je niet in de buurt van je geparkeerde auto bent. Hiervoor is een actieve Wi-Fi verbinding en constante voeding nodig.

Parkeerbeweging
Deze functie controleert activiteit rond je geparkeerde voertuig en waarschuwt je automatisch met videoclipmeldingen aan de Garmin Drive app op je telefoon als er een incident wordt gedetecteerd. Dit vereist een actieve Wi-Fi verbinding.

Extra USB-poort
Je hoeft niet te kiezen tussen het inschakelen van de dashcam en het opladen van je telefoon. De meegeleverde oplader heeft een extra USB-poort, zodat je beide kunt doen.

Goed om te weten
Voor deze dashcam is een microSD™ kaart van 8 GB vereist, klasse 10 of sneller (afzonderlijk verkrijgbaar)

Specificaties

EAN
0753759269364

Toon meer

Informatie van

Garmin Mini 2 - Dashcam
129,99
Garmin Mini 2 - Dashcam
Online uitverkocht: Zie winkelvoorraad
Toevoegen aan winkelwagen

Laatst bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »