Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

iRobot Roomba S9+ - Robotstofzuiger

Productomschrijving

De iRobot Roomba s9+ - Robotstofzuiger is de ideale hulp voor in huis. Met deze robotstofzuiger kan je een deel van het huishouden uit handen geven. De iRobot Roomba s9+ vindt vuil overal waar het zich nestelt dankzij het optimale ontwerp voor randen en hoeken en een zijborstel onder een specifieke hoek om diep in hoeken te kunnen komen. De opvangbak wordt automatisch geleegd in een wegwerpzak met ruimte voor 30 volle opvangbakken met vuil, stof en haren, zodat je wekenlang niet aan stofzuigen hoeft te denken.

Reinigt zichzelf na het stofzuigen Zorgt voor schoonmaken van begin tot eind: maakt zichzelf leeg in een wegwerpzak met ruimte voor 30 opvangbakken vuil, stof en haar, zodat u zich wekenlang niet om stofzuigen hoeft te bekommeren. De afgesloten zak vangt stof op, zodat het niet in de lucht kan ontsnappen.

Slaat geen hoek over De PerfectEdge-technologie maakt korte metten met verborgen vuil, dankzij het optimale ontwerp voor hoeken en randen en een zijborstel in een specifieke hoek waarmee de robot diep in hoeken komt. Geavanceerde sensoren scannen voortdurend de ruimte die de robot voor zich heeft, wat hem helpt dicht bij wanden en diep in hoeken te komen.

Uitstekende schoonmaak tot in alle details Het 3-staps schoonmaaksysteem maakt gebruik van 30% bredere* borstels met rubberen loopvlakken die voortdurend in contact blijven met tapijten en harde vloeren, en van een 40x sterkere zuigkracht** voor onze diepste reiniging tot nu toe*.

*Vergeleken met de Roomba 600-serie

**Vergeleken met het AeroVac-systeem van de Roomba 600-serie

Klopt vuil los uit tapijten De Power Boost maximaliseert de zuigkracht op tapijten automatisch en maakt vuil diep in de vezels los met extra vermogen.

Roomba weet altijd de weg Roomba is zo slim dat hij altijd weet waar hij zich bevindt, waar hij al is geweest en waar hij nog moet schoonmaken. Door middel van de geavanceerde vSLAM-navigatietechnologie verzamelt de robot per seconde ruim 230.400 datapunten. Daarmee stelt de 1,3 GHz quad-core processor een nauwkeurige kaart van uw woning samen.

Anti-Allergen System Soms blazen stofzuigers vuile lucht terug in uw woning. De s9+ is voorzien van volledige systeemfiltratie die 99% van de allergenen zoals pollen en schimmelsporen opvangt.

Met de dag slimmer Elke nieuwe robotstofzuiger wordt geleverd met geavanceerde hardware die u vandaag de intelligente functies levert waar u van houdt, maar ook in de toekomst de nieuwste ontwikkelingen bijhoudt met software-updates die de functionaliteit in de loop van de tijd verbeteren.

Leert uw woning kennen en maakt schoon waar en wanneer u dat wilt De Imprint Smart Mapping-technologie helpt de robot uw huis te leren kennen, zodat u volledige controle heeft over welke kamers worden schoongemaakt en als u de iRobot HOME-app, de Google Assistent of Alexa gebruikt.

Echo, Alexa en alle daarmee gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of aan haar gelieerde ondernemingen. Google Home is een handelsmerk van Google LLC

Geavanceerde sensoren Geavanceerde sensoren stellen de robot in staat dicht bij wanden en in hoeken schoon te maken. Dirt Detec-sensoren herkennen gebieden die meer aandacht nodig hebben en zorgen dat de robot deze grondiger schoonmaakt. Sensoren voor afgronddetectie voorkomen dat de robot van trappen of andere afstapjes valt.

Maakt de opvangbak leeg, laadt op en gaat op zoek naar meer Wordt automatisch geleegd en opgeladen, en gaat verder met schoonmaken tot de klus is geklaard.

Specificaties

EAN
5060359289292

Toon meer

Informatie van iRobot

iRobot Roomba S9+ - Robotstofzuiger
1.219,-
iRobot Roomba S9+ - Robotstofzuiger
Online uitverkocht: Zie winkelvoorraad
Toevoegen aan winkelwagen

Laatst bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »