Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Kobo Elipsa 2E Bundel - E-reader

Productomschrijving

De vernieuwde Kobo Elipsa 2E is gemaakt voor mensen die groot denken en helpt je samen met de Kobo Stylus 2 te focussen en je gedachten te ordenen.


Schrijf direct in eBooks en pdf-bestanden met de verbeterde notitie-ervaring van de Kobo Elipsa 2E. Maak en organiseer notitieboeken die functioneler zijn dan papieren exemplaren, en exporteer ze met geïntegreerde cloudservices. Lees en schrijf comfortabel op een 10,3" touchscreen met ComfortLight PRO voor minder blauw licht en minder vermoeide ogen. Luister naar Kobo-luisterboeken met draadloze Bluetooth® technologie. Met 32 GB opslagruimte neem je je complete bibliotheek, belangrijke bestanden en al je notities overal mee naartoe. De milieubewuste Kobo Elipsa 2E is gemaakt met gerecycled en ocean-bound plastic, en ontworpen om al je geweldige ideeën vast te leggen.

Handschriftherkenning met dank aan MyScript.

Schrijf direct in je eBooks en documenten
Leg je ideeën vast en maak aantekeningen in eBooks en pdf-bestanden* met de meegeleverde Kobo Stylus 2. Geniet van de vrijheid om tekst te markeren of te onderstrepen, en je ideeën in de kantlijnen op te schrijven. Met de gepatenteerde markup-technologie van Kobo zijn je notities altijd zichtbaar, zelfs als je de lettergrootte verandert. Blijf in het moment, zonder advertenties of andere afleidingen.

Notitieboeken met meer mogelijkheden dan papier
Kies een sjabloon voor een notitieboek en organiseer je notitieboeken in mappen. Kun je een handgeschreven notitie niet terugvinden? Gebruik de zoekfunctie om de notitie te vinden die je zoekt. Zet handgeschreven tekst om in getypte tekst om te delen met collega's of klasgenoten, en voer snel bewerkingen uit met de lasso-tool. Geniet van de gemoedsrust dat er altijd veilige back-ups van je notitieboeken worden bewaard in de Kobo Cloud.

Wees trots op je keuze voor een milieubewustere eReader
In het kader van onze belofte om duurzamere materialen te gebruiken in Kobo eReaders, is de Kobo Elipsa 2E gemaakt met gerecycled en ocean-bound plastic, en met hergebruikt magnesium. Ook de verpakking is duurzamer. Ga voor meer informatie naar kobo.com/eco.

Brainstormsessies tot in de avond zonder vermoeide ogen
Het ruime 10,3" scherm van de Kobo Elipsa 2E beschikt over de nieuwste E Ink-technologie met een anti-reflecterende afwerking. Met ComfortLight PRO pas je de helderheid en kleurtemperatuur aan, zodat je de hoeveelheid blauw licht kunt verminderen om te schrijven zonder dat je eReader je te lang wakker houdt.

Schrijf net zo soepel en vrij als je gedachtestroom
Geniet van een betere en snellere schrijfervaring met de ergonomisch verbeterde en oplaadbare Kobo Stylus 2. De achterkant heeft een wisser om fouten te wissen en de stylus heeft een markeerknop voor belangrijke passages. Bevestig de stylus met de magneet op je eReader.

Alles staat in de cloud
Meld je aan bij Dropbox (of binnenkort Google Drive) om eenvoudig documenten te importeren of je persoonlijke notitieboeken te exporteren en delen. Je kunt al je notitieboeken ook weergeven op kobo.com. De Kobo Elipsa 2E is bovendien compatibel met Readwise en stelt je in staat je notities te synchroniseren met tools zoals Notion, Roam, Evernote en meer.

Kies voor luisteren en laat jezelf inspireren
Stimuleer je creatieve geest en ontspan na je werk door te luisteren naar Kobo-luisterboeken. Sluit je Kobo Elipsa 2E aan op je draadloze koptelefoon, luidspreker of autoradio met draadloze Bluetooth® technologie.

Geniet van de voordelen die alle Kobo eReaders je bieden
Ontdek de miljoenen eBooks in de Kobo Shop en lees online artikelen die je in Pocket hebt opgeslagen direct op de Kobo Elipsa 2E. De Kobo Elipsa 2E heeft 32 GB opslagruimte, zodat je altijd ruimte hebt voor je eBooks, Kobo-luisterboeken en al je notities en ideeën. De lange batterijduur is al net zo indrukwekkend en staat garant voor wekenlang gebruik met slechts één keer opladen.

Specificaties

EAN
0681495008704

Toon meer

Informatie van Kobo

Kobo Elipsa 2E Bundel - E-reader
399,99
Kobo Elipsa 2E Bundel - E-reader
Online uitverkocht: Zie winkelvoorraad
Toevoegen aan winkelwagen

Laatst bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »