Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Miele WED 035 WPS - Wasmachine

Productomschrijving

Miele

Handig en milieuvriendelijk doseren

Voor speciale behandelingen van het wasgoed heeft Miele speciale capsules. Deze bestaan uit 100% gerecycled plastic en worden gebruikt in het wasverzachtercompartiment. Hierdoor wordt je wasmiddel perfect gedoseerd voor een wasbeurt te veel of te weinig wasmiddel is niet meer mogelijk. Er is keuze uit 6 speciale wasmiddelen, 3 wasverzachters, het impregneermiddel ImpraProtect, de booster voor hardnekkige vervuilingen en CottonRepair.

Wasbehandeling op schema

Met de voorprogrammering kunt u zelf instellen wanneer u het volgende wasprogramma wilt laten starten. Het kan heel veel voordeel opleveren als u de nachtstroom gebruikt of als het programma precies klaar moet zijn vlak voordat u bijvoorbeeld van uw werk thuis komt. U kunt de start van een programma tot 24 uur van tevoren programmeren. Op het display kunt u aflezen hoe laat het huidige programma klaar zal zijn.

Flexibel bijvullen van groter en kleiner textiel

Jeans, een blouse of een sok: dankzij de AddLoad-functie kun je ook na de start van het programma flexibel vergeten wasgoed toevoegen, zelfs tot kort voor het einde van het programma. Je kunt textiel toevoegen of eruit halen om alleen te spoelen of centrifugeren. Dit is heel eenvoudig: druk op de toets 'œStart/Wasgoed bijvullen' en de deur wordt met een druk op de knop ontgrendeld. In een netwerk wordt AddLoad in de app of via Alexa weergegeven.

Intelligent wassen

Alle Miele-wasmachines beschikken over een intelligente automatische beladingsherkenning. Dit systeem analyseert de werkelijke belading en gebruikt precies zo veel water en energie als voor het optimale wasresultaat nodig is.

SoftCare-trommel

Om jouw kleding beter te beschermen en in dezelfde staat te houden heeft Miele de SoftCare-trommel ontworpen. De trommel heeft een bepaalde bouw waardoor er zich een laagje water vormt. Vervolgens beweegt het wasgoed over het water en wordt het extra goed beschermd.

Handleiding Miele WED 035 WPS:

Download de handleiding - PDF

Specificaties

EAN
4002516467526
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Miele
Model
WED 035 WPS
Energieklasse
A

Toon meer

Informatie van Miele

Miele WED 035 WPS - Wasmachine
1.169,-
Miele WED 035 WPS - Wasmachine
Op voorraad: 2-3 werkdagen

Laatst bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »