Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Philips 6LR61P4FV-10 Power alkaline batterij 9v (4 stuks)

4,99 Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is wel telefonisch te bestellen bij uw lokale Obbink vestiging. Neem contact op met onze winkels voor de actuele voorraad.
Voor al uw apparaten met een hoog energieverbruik Uw elektronische producten zoals elektronisch speelgoed en draagbare audiospelers verbruiken meer energie dan ooit. Geniet er langer van met Power Alkaline Philips-batterijen. Toon meer

Productomschrijving

Voor al uw apparaten met een hoog energieverbruik Uw elektronische producten zoals elektronisch speelgoed en draagbare audiospelers verbruiken meer energie dan ooit. Geniet er langer van met Power Alkaline Philips-batterijen.

Voor al uw apparaten met een hoog energieverbruik

  • 9 V
  • Alkaline

De alkalinetechnologie is ideaal voor apparaten met een hoog energieverbruik De alkalinetechnologie garandeert energie voor apparaten met een hoog energieverbruik.

Alkalinebatterijen van Philips bevatten 0% cadmium, kwik en lood Deze Philips-batterijen zijn gegarandeerd vrij van schadelijke zware metalen zoals cadmium, kwik en lood.

Gemakkelijk te begrijpen, taalvrije gebruikersinstructies Universele symbolen op de verpakking verklaren hoe en waar de batterij kan of moet worden gebruikt.

Alkalinebatterijen zijn 6 x beter dan de gemiddelde zink-koolstofbatterij Alkalinebatterijen zijn zes keer beter dan de gemiddelde zink-koolstofbatterijen.

Een compleet assortiment batterijen voor elke behoefte Philips biedt een complete reeks van de meestgebruikte batterijen (AA, AAA, C, D, 9 V) in verschillende verpakkingsvariaties om aan uw behoeften te voldoen.

De batterij blijft maximaal 5 jaar goed voor gebruik Wanneer batterijen niet worden gebruikt, verliezen ze energie. Wij garanderen dat de batterij minstens 80% van zijn oorspronkelijke energie behoudt tijdens de opgegeven houdbaarheidsduur.

Specificaties

EAN
8712581712044
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Philips
Model
6LR61P4FV/10

Toon meer

Informatie van Philips

Philips 6LR61P4FV-10 Power alkaline batterij 9v (4 stuks)
4,99
Philips 6LR61P4FV-10 Power alkaline batterij 9v (4 stuks)
Online uitverkocht: Zie winkelvoorraad
Toevoegen aan winkelwagen

Laatst bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »