Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Philips Daily Collection HD9351/90 - Waterkoker

Productomschrijving

Duurzame waterkoker van voedselveilig volledig roestvrij staal voor langdurig en betrouwbaar gebruik, dag na dag. Deze elegante en duurzame Philips-waterkoker is gemaakt met meer dan 60 jaar beproefde ervaring.

Fijnmazig filter vangt minuscule kalkaanslagdeeltjes Een uitneembaar fijnmazig filter op de tuit vangt minuscule kalkaanslagdeeltjes zo klein als 200 micron voor een heldere beker.

Plat verwarmingselement voor snel koken Een verborgen, roestvrijstalen verwarmingselement zorgt voor snel koken en eenvoudig schoonmaken.

Meervoudig veiligheidssysteem tegen droogkoken Meervoudig veiligheidssysteem tegen droogkoken, met automatische uitschakelfunctie als het water klaar is.

Indicatielampje brandt als de koker is ingeschakeld Stijlvol indicatielampje in de aan-uitknop brandt als de waterkoker ingeschakeld is.

Eenvoudig afleesbare waterniveau-indicator Het waterniveau is eenvoudig af te lezen met een indicator onder de handgreep.

Veerdeksel en een grote opening voor schoonmaken Een deksel met drukknop opent soepel met één druk op de knop en voorkomt contact met stoom. De grote opening maakt schoonmaken eenvoudiger.

Eenvoudig hervullen via deksel of tuit De waterkoker kan worden gevuld via de tuit of door het veerdeksel te openen.

Snoerloze waterkoker met draaivoet van 360° De snoerloze waterkoker staat op een draaivoet van 360° voor eenvoudig optillen en terugzetten.

Snoerwikkelaar voor aanpassing en extra opberggemak Het snoer kan onder de voet worden gewikkeld, zodat u altijd de juiste lengte hebt in elke keuken en het eenvoudig kunt opbergen.

Duurzame volledig roestvrijstalen behuizing voor een lange levensduur Duurzaam ontwerp volledig van voedselveilig geborsteld roestvrij staal voor langdurig en betrouwbaar gebruik.

Specificaties

EAN
8710103817970
Kleur
Roestvrij staal
Gewicht
1502.00 gram
Merk
Philips
Model
HD9351/90

Toon meer

Informatie van Philips

Philips Daily Collection HD9351/90 - Waterkoker
49,99
Philips Daily Collection HD9351/90 - Waterkoker
Online uitverkocht: Zie winkelvoorraad
Toevoegen aan winkelwagen

Laatst bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »