Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Philips HU4803/01 - Luchtbevochtiger

Productomschrijving

Adem gemakkelijk in, slaap rustig
Vul uw huis met comfortabele, schone lucht. NanoCloud-technologie bevochtigt de lucht zonder wit stof of natte plekken achter te laten en verspreidt tot 99% minder bacteriën. Slimme sensoren en een gelijkmatige luchtverdeling zorgen voor de ideale luchtvochtigheid in uw hele kamer.

Tot 99% minder bacteriën met NanoCloud-technologie
De unieke NanoCloud-technologie maakt gebruik van natuurlijke verdamping om zuivere waterdamp uit te stoten. De ultrafijne nevel van NanoCloud is onzichtbaar voor het oog en extreem moeilijk voor bacteriën of residu om aan te hechten. Luchtbevochtiging met tot 99% minder bacteriën dan met standaard ultrasone bevochtigers.

Gelijkmatige, effectieve circulatie in uw ruimte
Een 360 graden-diffuser verspreidt de bevochtigde lucht gelijkmatig over de hele ruimte. Ultrafijne NanoCloud-damp verspreidt verder en voorkomt oververzadiging voor effectieve bevochtiging, vooral in grotere ruimten.

Automatische bevochtiging met 3 instellingen
Een slimme vochtigheidssensor bewaakt de lucht en past zich automatisch aan om de vochtigheid op het door u gewenste niveau te houden: 40%, 50% of 60%. Via een waarschuwing voor het waterniveau weet u wanneer u het reservoir moet bijvullen, en de luchtbevochtiger schakelt automatisch uit wanneer het water op is.

Digitaal display met realtime feedback
Een digitaal display geeft de vochtigheid weer in realtime met extra indicatoren voor waterniveau, timer en modus.

Geen wit stof of natte vloeren
De onzichtbare nevel van NanoCloud laat geen wit stof of natte plekken achter in uw ruimte. Grotere druppels die worden uitgestoten door ultrasone bevochtigers kunnen de omgeving bevochtigen en mineralen vervoeren die een wit residu achterlaten op oppervlakken in de buurt. NanoCloud-deeltjes zijn te klein om mineralen te vervoeren, waardoor residu en vlekken effectief worden voorkomen.

Veilig, effectief en volledig natuurlijk
NanoCloud-technologie maakt gebruik van natuurlijke verdamping en wordt algemeen erkend als een hygiënische, veilige en effectieve methode voor bevochtiging. Er worden geen ionen, chemicaliën of ozon gebruikt en er wordt geen water verwarmd, dus er is geen risico op brandwonden.

Slaapmodus voor stille nachten
In de slaapmodus is het geluid minimaal, waardoor het apparaat 's nachts stil en efficiënt kan werken.

Slim en gebruiksvriendelijk ontwerp
Een groot waterreservoir zorgt voor urenlang ononderbroken bevochtiging. Bijvullen is net zo eenvoudig als de bovenkant optillen. Het eenvoudig te reinigen ontwerp houdt de luchtbevochtiger en de lucht in uw huis schoon en hygiënisch.

Effectief in ruimten tot 23 m²
De 3 ventilatorsnelheden en automatische instellingen zorgen voor de prestaties en het comfort dat u uitkiest. Dankzij de uitstoot van maximaal 220 ml/u wordt elke ruimte tot 25 m² effectief bevochtigt. (2,3)

Specificaties

EAN
8710103911883

Toon meer

Informatie van Philips

Philips HU4803/01 - Luchtbevochtiger
119,-
Philips HU4803/01 - Luchtbevochtiger
Online uitverkocht: Zie winkelvoorraad
Toevoegen aan winkelwagen

Laatst bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »