Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Philips Hue Bridge

Productomschrijving

Bridge De Hue Bridge is het brein van het Philips Hue slimme verlichtingssysteem. Je kunt er tot wel vijftig lampen en accessoires mee verbinden. Steek de stekker in het stopcontact en gebruik de Hue app om routines, timers, aangepaste lichtscénes en nog veel meer in te stellen.

Het brein van je slimme verlichting Sluit de Hue Bridge aan op je router en bedien de slimme verlichting in elke kamer met je stem of de app.

Personaliseer je ruimte Organiseer je binnen- en buitenverlichting met Kamers en Zones. Selecteer je favoriete vooraf ingestelde of aangepaste verlichtingsscéne en creëer dynamische lichteffecten met Hue Labs.

Beleef surroundverlichting Synchroniseer je verlichting met de actie op het scherm voor een echt meeslepende ervaring als je een film of serie kijkt, gamet of naar muziek luistert.

Voel je veiliger Wek de indruk dat je thuis bent of laat je thuis verwelkomen met verlichting dat automatisch aangaat voor meer gemoedsrust in en rondom het huis.

Slimme accessoires Bestuur je configuratie met de Hue app, je stem of slimme accessoires.

Krijg toegang tot alle functies van de app Gebruik je eigen foto's om je persoonlijke sfeerverlichting te maken, installeer Hue Labs formules en bedien je verlichting wanneer je niet thuis bent.

Automatische verlichting Programmeer je lampen zo dat ze aangaan als je bijna thuis bent, gebruik routines als Ontwaken en Gaan slapen en bepaal hoe je lampen reageren op een stroomuitval.

Lichtbediening van een hoger niveau Activeer lampen en scénes met je stem of via een smartwatch. Personaliseer de instellingen van slimme accessoires, zoals een Hue dimmer switch of Hue bewegingssensors.

Werkt met alle Hue lampen Regel je complete verlichting binnen en buiten je huis met dezelfde app. Alle Philips Hue lampen, ook lampen met Bluetooth, werken naadloos met de Hue Bridge.

Specificaties

EAN
8719514342620
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Philips
Model
34262000

Toon meer

Informatie van Philips

Philips Hue Bridge
49,99
Philips Hue Bridge
Online uitverkocht: Zie winkelvoorraad
Toevoegen aan winkelwagen

Laatst bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »