Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Qlima A68 - Luchtreiniger

Productomschrijving

De Qlima A 68: Een beter binnenklimaat in no-time


Iedereen is gebaat bij goed ventileren van het huis. Maar heb je last van je luchtwegen, allergieën of bijvoorbeeld hooikoorts dan is zuivere lucht in huis extra belangrijk. De Qlima A 68 luchtreinigers brengt in dat geval verlichting. Het speciale HEPA-filter neemt bijna 100% van alle deeltjes - de boosdoeners in dit geval - op uit de lucht en zorgt zo voor een beter binnenklimaat.


Van pollen tot geurtjes: alles gefilterd


Als je last hebt van een allergie of astma, is het belangrijk dat de lucht in huis schoon is. De Qlima A 68 is ook je beste vriend in huis zodra het hooikoortsseizoen weer van start gaat. Een luchtreiniger zoals de A 68 is goed in het filteren van pollen en stuifmeel die hooikoorts veroorzaken. De unit filtert daarnaast ook stof, allergenen en geurtjes uit de lucht en houdt dit in het filter vast.


Deeltjes filteren? Zo werkt dat


De Qlima A 68 ververst de lucht in de ruimte ruim 3 keer per uur. Per uur verplaatst de unit maar liefst 225 m³ lucht. Luchtreinigers hebben speciale filters om de lucht in een ruimte te reinigen en een ventilator die lucht door filters blaast. De belangrijkste is het HEPA-filter, een filter vol minuscule gaatjes waar dus nauwelijks iets doorheen kan. Voordat de fijne deeltjes het HEPA-filter bereiken, heeft een eerste, grove filter, ook al een slag gemaakt. Na het HEPA-filter doen het koolstoffilter (vervelende geurtjes en ionen tegenhouden) en het UV-filter (bacteriën doden) hun werk. Dat is wat het verfijnde drielaags filter van de Qlima A 68 doet. Ook de ingebouwde ionisator speelt een belangrijke rol. Deze geeft moleculaire deeltjes af aan de ruimte, die de lucht vervolgens reinigt.

Specificaties

EAN
8713508778617

Toon meer

Informatie van Qlima

Qlima A68 - Luchtreiniger
149,-
Qlima A68 - Luchtreiniger
Online uitverkocht: Zie winkelvoorraad
Toevoegen aan winkelwagen

Laatst bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »