Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Qlima D630P Smart - Luchtontvochtiger

Productomschrijving

De Qlima D 630 P Smart ontvochtiger is fraai vormgegeven en voorzien van tal van praktische functies. Zo is het model uitgerust met een ingebouwde waterpomp, handige timerfunctie, filter, hygrometer en digitaal display. Dankzij de Wifi functie kan het model met behulp van een smartphone bediend worden.

Wat dit model onderscheidt is de ingebouwde waterpomp en zijn stille werking.

Draadloze slimme bediening
Deze luchtontvochtiger is uitgerust met Wifi voor extra comfort en om energie te besparen. Met de slimme app kun je de D630P smart volledig bedienen.

Ingebouwde pomp
Door de ingebouwde pomp kun je de ontvochtiger het vocht laten afvoeren naar, bijvoorbeeld, een putje of afvoer die hoger staat dan de ontvochtiger zelf. Hierdoor hoef je het reservoir niet te legen en kun je het apparaat permanent laten werken.

Extra stil
Deze ontvochtiger is zo stil dat je hem nauwelijks hoort in je woonkamer met een geluidsdrukniveau van 34 DBA. Ook wanneer de ventilator op de hoogste stand staat. Dat maakt het een van de stilste ontvochtigers op de markt.

Hoge capaciteit
Dit krachtige model heeft een ontvochtigingscapaciteit van 30 liter per dag, hierdoor verwijder jij razendsnel overtollig vocht uit de ruimte en heb de relatieve luchtvochtigheid binnen de kortste keren op een aangenaam peil. Hygrostraat en Hygrometer Door de hygrostaat en hygrometer in dit apparaat kun je de relatieve luchtvochtigheid altijd aflezen en bijstellen naar het door jou gewenste percentage.

Groot waterreservoir
Door het grote waterreservoir van 6 liter hoef je het reservoir aanzienlijk minder vaak te legen dan bij modellen met een kleiner reservoir.

Eenvoudig in gebruik
De D630P past zich automatisch aan aan de kamer waarin hij zich bevindt. Hij wisselt tussen stil en vol vermogen om de luchtvochtigheid op het juiste percentage te houden. Wanneer het waterreservoir vol is klinkt er een geluid en schakelt de D630P zichzelf automatisch uit.

Timer
De D 630P is voorzien van een 24-uurs timer waardoor je de ontvochtiger kan laten starten en stoppen wanneer jij wilt.

Anti vries
Dit apparaat is voorzien van een slim anti vries systeem waardoor hij ook te gebruiken is in lagere temperaturen.

Specificaties

EAN
8713508709536

Toon meer

Informatie van Qlima

Qlima D630P Smart - Luchtontvochtiger
339,-
Qlima D630P Smart - Luchtontvochtiger
Online uitverkocht: Zie winkelvoorraad
Toevoegen aan winkelwagen

Laatst bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »