Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Qlima D820 A Smart - Luchtontvochtiger

Productomschrijving

De krachtige D 820 A Smart: Een gezond vochtpercentage

Een te hoge luchtvochtigheid in huis is niet prettig. De lucht gaat muf ruiken, ramen beslaan en je krijgt vochtplekken of zelfs schimmelplekken. In sommige gevallen kan een ongezonde lucht zelfs zorgen voor problemen met ademhaling, bijvoorbeeld wanneer je al astma hebt.


Effectief aanpakken

Een luchtontvochtiger meet het vochtgehalte in de ruimte en brengt het terug naar het gewenste peil. De D 820 A Smart van Qlima kan het vochtgehalte exact terugbrengen naar het gewenste percentage. Dit voorkomt permanente schade aan de woning en verbetert de leefomgeving aanzienlijk. Door de ingebouwde hygrometer weet je altijd precies wat het actuele vochtgehalte is.


Door de smart functionaliteiten kan het apparaat eenvoudig bestuurd worden via de wifi, bijvoorbeeld met jouw smartphone. Het is ook mogelijk om het apparaat op een timer in te stellen.


Een einde aan vochtproblemen


De Qlima luchtontvochtiger D 820 A Smart pakt het vochtprobleem daadkrachtig aan. Stekker erin, en het apparaat brengt het vochtpercentage direct omlaag. Het vocht wordt opgevangen in het waterreservoir, dit reservoir kun je eenvoudig uit het apparaat halen om het te legen. Ook is er de mogelijkheid om een afvoerslang aan te sluiten. Zo heb je een permanente waterafvoer en kan het apparaat non-stop doorwerken.

Specificaties

EAN
8713508793030

Toon meer

Informatie van Qlima

Qlima D820 A Smart - Luchtontvochtiger
299,-
Qlima D820 A Smart - Luchtontvochtiger
Online uitverkocht: Zie winkelvoorraad
Toevoegen aan winkelwagen

Laatst bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »