Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

REL T5xzwart - Subwoofer

Productomschrijving

Geen enkel model in de lange geschiedenis van REL heeft meer eenheden verkocht of meer genegenheid veroorzaakt dan onze T/5. Hier opnieuw bedacht in een moderne, elegante, nieuwe vormfactor, blijft de missie van de T/5x hetzelfde: maak een opmerkelijke bas die veel verder gaat dan zijn bescheiden formaat, doe dit op een manier die past bij de stijl van elk interieur en elimineer alle visuele afleiding. Missie volbracht.

VERBLUFFEND EENVOUDIG Perfect voor kleine en middelgrote kamers, T/5x past perfect in elk interieur. Vloerstook is een deel van zijn geheim; basenergie raakt de vloer en verspreidt zich gelijkmatig door de ruimte, waardoor het als een groter model presteert. Voor degenen die kieskeurig zijn over stijl, is de verborgen bonus dat dit ontwerp zelfs de grill elimineert, waardoor het de puurste vorm krijgt.

Iets groter in volume dan zijn voorganger, het lijkt eigenlijk kleiner te zijn vanwege subtiele ontwerpwijzigingen om zijn visuele aanwezigheid te minimaliseren. Tot slot voegen 5 met de hand gepolijste laklagen in uw keuze van hoogglans wit of pianozwart glans toe aan de zacht afgeronde kasten.

EEN 360-GRADEN UPGRADE Velen realiseren zich niet de intense koppeling tussen prestaties en design hier bij REL. Prestaties zijn alles voor ons en daarom drijft het fysieke ontwerprevisies aan. Onze ingenieurs, die de noodzaak van een groter akoestisch volume erkennen om de doelen van meer vloeibaarheid en kracht te bereiken, wenden zich tot de ontwerper die afmetingen hanteert om het oog voor de gek te houden door een kleinere, compactere voetafdruk te zien, ook al neemt het kastvolume toe. Met behulp van zacht afgeronde hoekradii waardoor het oog kan stromen en minder visuele massa kan zien. Het resultaat is zowel modern als vertrouwd zonder onnodige versiering.

Sneller en dieper T/5x leent een enkele longthrow 8' (200 mm) basmotor van zijn oudere broer, T/7x. Deze kegel is ontwikkeld met behulp van een composiet van aluminium en licht papier en legt details vast die zullen verbazen, terwijl hij voldoende energie levert om dieper te schieten dan je zou verwachten voor zijn grootte. In T/5x is de worp, het vermogen om luider te spelen, vergroot. Intern kreeg de ophanging tal van upgrades die vergelijkbaar waren met het transformeren van het rijgedrag van een auto van een gezinssedan naar een echte sportwagen. Meer kracht, meer finesse.

DE BETROUWBARE HERSENEN EN SPIERKRACHT VAN REL T/5x bouwt voort op de betrouwbare, dure 125 W klasse A/B-versterkers van zijn voorganger. Intern zijn belangrijke items die belangrijk zijn voor het verbeteren van transparantie en snelheid, kosteloos opgewaardeerd tot de legendarische betrouwbaarheid van REL. Afzonderlijke ingangen voor High Level Inputs, Low Level Input (noodzakelijk voor het toenemende aantal actieve actieve luidsprekers dat op de markt komt) zorgen voor een natuurlijke, perfecte overgang van luidspreker naar subwoofer. En in theaters maakt een aparte, speciale .1/LFE-ingang voor theatervoorstellingen een automatische overgang mogelijk tussen muziek in high-end 2-kanaals toepassingen en thuisbioscoop zonder dat een enkele instelling hoeft te worden gewijzigd. Magie? Nee, superieure techniek. Standby-modusschakelaar is alleen inbegrepen bij 220V-apparaten.

Nul Compressie Draadloos- Bij REL hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd voor het bouwen van de best klinkende, snelste draadloze systemen die beschikbaar zijn in de industrie. REL vertrouwt nooit op digitale compressie, omdat dit resulteert in een dun, levenloos geluid. In plaats daarvan hebben we een (optioneel) Arrow Wireless-systeem geperfectioneerd; zo snel en dynamisch dat we ons comfortabel voelen om het gebruik van draadloos op het ene kanaal van een paar REL's aan te moedigen, terwijl het andere kanaal met een kabel kan worden aangesloten.

Specificaties

EAN
5060305990647
Fabrieksgarantie
2 jaar
Kleur
Zwart
Hoogte
31.7000 CENTIMETER
Breedte
26.7000 CENTIMETER
Diepte
38.2000 CENTIMETER
Gewicht
14.3000 KILOGRAM
Merk
REL Acoustics
Model
T5x

Toon meer

Informatie van REL Acoustics

REL T5xzwart - Subwoofer
799,-
REL T5xzwart - Subwoofer
Online uitverkocht: Zie winkelvoorraad
Toevoegen aan winkelwagen

Laatst bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »