Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

REL T7x Zwart - Subwoofer

Productomschrijving

T/7x is het perfecte antwoord voor de echte wereld. Het is compact genoeg (en mooi genoeg) om ruzies te beëindigen voordat ze beginnen; terwijl het krachtig genoeg is om gemakkelijk aan de meeste behoeften te voldoen en gebalanceerd genoeg om prachtig op te gaan in veel van de kwaliteitsluidsprekers die er zijn en toch flexibel genoeg om in speciale toepassingen te werken.

DE PRAKTISCH PERFECTE REL REL's legendarische High Level Input-verbinding en snelle filters zijn een belangrijk hoofdstuk in het REL-verhaal. Aansluiten via de luidsprekeruitgangen van uw versterker zonder er stroom uit te halen lijkt misschien magie, maar de echte magie ligt in de manier waarop het geluid een natuurlijk karakter krijgt en naadloos opgaat in uw luidsprekers. Unieke tuning en speciale limiters zorgen ervoor dat de T/7x frisser, sneller en dynamischer klinkt dan voorheen.

T/7x is zonder voorbehoud een van de meest gebalanceerde REL's aller tijden. Om een perfecte balans te bereiken, moet een sub de snelheid afwegen tegen het gewicht, terwijl hij zorgt voor echte extensie-diepte - en dit in een fysiek harmonieus pakket. T/7x slaagt erin om het allemaal gemakkelijk te laten lijken. Snel en delicaat voor een perfecte mix, het kan een uitzonderlijk diepe, melodieuze bas laten horen die zijn grootte logenstraft en luider speelt dan de meeste ooit nodig zullen hebben.

Ontworpen om beter te zijn Velen realiseren zich de intense verbinding tussen prestaties en design hier bij REL niet. Performance is alles voor ons en het leidt tot fysieke ontwerpoplossingen. Daarom wenden onze ingenieurs zich tot de ontwerper als ze erkennen dat er een groter kastvolume nodig is om de doelen van meer vloeibaarheid en kracht te bereiken. Hij gebruikt afmetingen om het oog voor de gek te houden door een kleinere, compactere voetafdruk te zien, ook al neemt het kastvolume toe. Met behulp van zacht afgeronde hoekradii waardoor het oog kan stromen en minder visuele massa kan zien. Het resultaat is zowel modern als schoon zonder onnodige versiering.

INNOVATIEVE LEGERING/FIBRE BAS-MOTOREN De 8' lange worp actieve en 10' passieve drivers zijn waar T/7x zijn ongelooflijke snelheid en strakke afwerking aan ontleent. Een grondige herziening van kritische ophangingscomponenten zijn verantwoordelijk voor de wendbaarheid en soepelheid van T/7x. De T/7x klinkt luider en krachtiger wordt verwacht, maar weinigen zouden voorspellen dat hij ook sneller, reactiever en transparanter is dan onze vorige generatie, zelf een toonbeeld van deugd. Stijvere ophangingen die beter geschikt zijn voor geavanceerde taken, betekenen niet alleen dat elke bestuurder de kleinste details kan traceren, maar ook verder kan reizen en meer vermogen kan verwerken.

DE KRACHT ACHTER REL We hebben onze kenmerkende klasse A/B-versterkers behouden die sinds 2006 in elke generatie Serie T worden gebruikt. Betrouwbaarheid is de sleutel tot gelukkig eigendom en met zo'n 200.000 en het tellen van dit assortiment dat een lang en gelukkig leven leidt, kunnen Serie T/x-bezitters zeker zijn van REL's standaard instelling betrouwbaarheid. De krachtige mosfet-versterker van 200 watt die in de T/7x wordt gebruikt, blijft een icoon van geluid en betrouwbaarheid met enorme stroomreserves. Er worden enorme stroomvoorzieningen gebruikt en overal zijn kleine upgrades te vinden. Nieuwe driver-mosfets die prestaties en transparantie bieden en nieuwe methoden voor het beveiligen van de ringkerntransformatoren zorgen voor betere prestaties en superieure betrouwbaarheid. Het beste wordt beter. Standby-modusschakelaar is alleen inbegrepen bij 220V-apparaten.

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN Bij REL hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd voor het bouwen van de best klinkende, snelste draadloze systemen die beschikbaar zijn in de industrie. REL vertrouwt nooit op digitale compressie, omdat dit resulteert in een dun, levenloos geluid. In plaats daarvan hebben we een (optioneel) Arrow Wireless-systeem geperfectioneerd; zo snel en dynamisch dat we ons comfortabel voelen om het gebruik van draadloos op het ene kanaal van een paar REL's aan te moedigen, terwijl het andere kanaal met een kabel kan worden aangesloten.

Specificaties

EAN
5060305990661
Fabrieksgarantie
2 jaar
Kleur
Zwart
Hoogte
32.00 centimeter
Breedte
35.6000 CENTIMETER
Diepte
36.3000 CENTIMETER
Gewicht
17.5000 KILOGRAM
Merk
REL Acoustics
Model
T7x

Toon meer

Informatie van REL Acoustics

REL T7x Zwart - Subwoofer
1.199,-
REL T7x Zwart - Subwoofer
Online uitverkocht: Zie winkelvoorraad
Toevoegen aan winkelwagen

Laatst bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »