Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Samsung RB34C775CS9/EF - Koel-vriescombinatie

Productomschrijving

SmartThings AI Energiemodus:
Door middel van Wi-Fi kun je de koelkast koppelen aan de SmartThings app*, hiermee kun je het energie verbruik gaan monitoren in SmartThings Energy. Monitor en bespaar proactief energie. Zet de SmartThings AI Energy Mode functie aan in de app om proactief energieverbruik van deze Samsung apparaten te monitoren en hierop te besparen**. AI Energy Mode** analyseert uw gebruikspatroon van de koelkast en maakt een schatting van uw verbruik, gebaseerd op AI-technologie. Als het geschatte elektriciteitsverbruik uw vooraf ingestelde doel overschrijdt, beveelt het u aan om de spaarmodus te activeren om het energieverbruik met maximaal 15% te verminderen.

SpaceMax™-technologie:
Bewaar meer etenswaren in een koelkast met een grote capaciteit van 390 liter* en een buitendiepte van 600 mm, die perfect aansluit bij je keukenkasten. De unieke SpaceMax™-technologie zorgt voor hyperefficiënte isolatie, waardoor de wanden veel dunner zijn. Je hebt dus meer ruimte, zonder dat de koelkast uitsteekt ten opzichte van je aanrecht.

All-around Cooling:
Perfect gekoelde etenswaren, overal in de koelkast. All Around Cooling koelt ieder deel van de koelkast gelijkmatig. Het systeem controleert de temperatuur voortdurend een laat koele lucht circuleren via slim geplaatste luchtgaten. Zo worden producten overal goed gekoeld en blijven ze verser.

Metal Cooling zorgt dat de binnenkant van de koelkast de juiste temperatuur heeft, zodat de etenswaren vers blijven, ook als je de koelkastdeur vaak opent. De Metal Cooling-plaat, Metal-plank en platte Metal-afvoer zorgen ervoor dat de kou in de lucht behouden blijft en voorkomen warmteverlies.

NoFrost: Nooit meer tijd en energie verspillen aan het ontdooien van de koelkast. No Frost-technologie verbetert de luchtcirculatie en houdt de temperatuur constant, wat ijsvorming voorkomt. De ingestelde temperatuur wordt ook sneller bereikt. Het koelsysteem wordt minder zwaar belast en gaat daarvoor langer mee.

Profiteer van snelle koelprestaties met behulp van Power Cool + Power Freeze. Met één druk op de knop blaast Power Cool intens koude lucht in de koelkast om je boodschappen of favoriete drankjes snel af te koelen. Power Freeze verspreidt een stoot ijskoude lucht door de vriezer. Handig om eten in te vriezen, diepvriesproducten weer op te vriezen of snel ijsblokjes te maken. 

Specificaties

EAN
8806094768015

Toon meer

Informatie van Samsung

Samsung RB34C775CS9/EF - Koel-vriescombinatie
699,-
Samsung RB34C775CS9/EF - Koel-vriescombinatie
Online uitverkocht: Tijdelijk uitverkocht
Toevoegen aan winkelwagen

Laatst bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »