Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Siemens WT48XM40FG extraKlasse - Warmtepompdroger

Productomschrijving

Het filter regelt zichzelf.

Bij andere drogers moet het filter na elke cyclus worden gereinigd. Met het intelligentCleaning-systeem wordt het onderhoud tot een minimum beperkt. Bij elke droogcyclus worden pluisjes naar een bakje onderin het apparaat getransporteerd. Wanneer de container moet worden geleegd (na ongeveer 20 cycli), gaan de intelligente sensoren dit detecteren en u waarschuwen.

Onze meest energiezuinige droogkast

Als je bewust om wilt gaan met jouw energieverbruik, is een droger met energielabel A+++ een goede keuze. Door onze warmtepomptechnologie die efficiënt omgaat met energie, wordt dit energielabel behaald. Zo weet je zeker dat je een duurzame keuze maakt. Zonder compromissen. Je kunt vertrouwen op onze Siemens energieklasse A+++ droogkasten voor efficiënte en uitstekende droogresultaten onder alle omstandigheden.

Veilig en zorgvuldig drogen.

Slimme sensoren observeren en controleren je wasgoed zodat de lading gelijkmatig en mild gedroogd wordt. Temperatuursensoren voorkomen oververhitting en vochtsensoren meten de vochtigheid om te voorkomen dat je was te lang in de droger zit. Zo wordt je wasgoed mild en zorgvuldig gedroogd — met minder energieverbruik en minder strijktijd tot gevolg.


Voorzichtig drogen van buitenkleding.

Buitentextiel moet voorzichtig worden behandeld, vooral tijdens het drogen. Gelijmde naden, membraancoatings en waterafstotende stoffen zijn bijzonder warmtegevoelig. Het outdoorprogramma handhaaft een lage constante temperatuur en de vochtigheid wordt constant gemeten, zodat je textiel perfect wordt gedroogd.

Snel en zacht drogen van kleine ladingen

Het super 40-programma droogt voorzichtig kleine hoeveelheden (1 kg) was in slechts 40 minuten, terwijl het vochtgehalte tijdens het droogproces voortdurend wordt gemeten. Dit is ideaal voor synthetische vezels, licht katoen of gemengde stoffen (niet-gevoelig textiel). In combinatie met het super 15' wasprogramma heb je in minder dan een uur een fris gewassen outfit.


LED-trommelverlichting voor een perfect zicht op uw wasgoed

De LED-trommelverlichting gaat aan wanneer het toestel wordt ingeschakeld, na het openen en sluiten van de deur en wanneer de droogcyclus start. De verlichting gaat automatisch uit om energie te besparen.

Specificaties

EAN
4242003860151

Toon meer

Informatie van Siemens

Siemens WT48XM40FG extraKlasse - Warmtepompdroger
1.129,-
Siemens WT48XM40FG extraKlasse - Warmtepompdroger
Online uitverkocht: Tijdelijk uitverkocht
Toevoegen aan winkelwagen

Laatst bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »