Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Dyson Purifier Cool Formaldehyde (2021) - Luchtreiniger

Productomschrijving

Onze nieuwste luchtreiniger detecteert en vernietigt formaldehyde, continu Hij combineert een nauwkeurige formaldehyde sensor met een uniek katalytisch filter dat voortdurend formaldehyde vernietigt. HEPA- en actieve koolfilters vangen ook stof, allergenen, gassen³ en andere ultrafijne verontreinigende stoffen. En Dyson luchtreinigingsventilators hebben krachtige Air Multiplier-technologie om de lucht in de hele kamer te zuiveren.

Monitort en rapporteert, automatisch Geïntegreerde sensoren analyseren voortdurend de lucht, terwijl ons unieke algoritme elke seconde de gegevens kruiselings controleert. Het stelt vervuilende stoffen vast op moleculair niveau, en toont live resultaten op het lcd-scherm.

[]https://cdn.webshopapp.com/shops/306885/files/376947980/dyson-purifier-cool-formaldehyde.jpg

Vangt gassen en ultrafijnstof Het HEPA-filter vangt 99,95% van deeltjes zo klein als 0,1 micron.² Een laag actieve kool verwijdert ook geuren en gassen, waaronder VOS³.

[]https://cdn.webshopapp.com/shops/306885/files/376947976/dyson-purifier-cool-formaldehyde-1.jpg

Vernietigt formaldehyde, continu Het Dyson katalytisch filter vangt continu formaldehyde-moleculen¹ en breekt ze af tot water en CO². En het hoeft nooit vervangen te worden.

Reinigt de lucht in de hele kamer Dyson luchtreinigingsventilators hebben Air Multiplier-technologie. De technologie genereert circulatiekracht die zelfs vervuilende stoffen van op een afstand in het toestel zuigt en zo gereinigde lucht door de hele kamer verspreidt.

[]https://cdn.webshopapp.com/shops/306885/files/376947974/dyson-purifier-cool-formaldehyde-2.jpg

Volledig afgedicht volgens HEPA-norm In onze nieuwste luchtreinigers voldoet niet alleen het filter aan de HEPA H13-norm, maar het hele toestelµ. Dus wat naar binnen gaat, blijft binnen.

Detecteert nauwkeurig formaldehyde Onze nieuwste luchtreinigers gebruiken een halfgeleider-sensor om formaldehyde-moleculen op te sporen 500 keer kleiner dan 0,1 micron. Behoudt zijn precisie gedurende de hele levensduur van het toestel.

Verkoelt je in de zomer Bij warmer weer kan een krachtige stroom gereinigde lucht je afkoelen. Diffuse modus De lucht wordt via de achterkant van het toestel verspreid. Reinigt de lucht zonder je af te koelen. Nu 20% stiller Akoestisch ontworpen om turbulentie te verminderen, zodat hij 20% stiller is dan het vorige model. App-bediening Regel en bewaak de kwaliteit van de lucht waar je ook bent met de Dyson Link app. Oscillatie tot 350 ÌŠ Regelbare oscillatie verspreidt gereinigde lucht door de hele kamer. Spraakbesturing Bedien hem handsfree met compatibele spraakdiensten. Nachtmodus Voor lichtere slapers. Bewaakt en zuivert door gebruik te maken van de stilste instellingen en een gedimd scherm. Gemakkelijk filteronderhoud Het filter is snel en gemakkelijk te vervangen. Met automatische meldingen over de filterlevensduur op het lcd-scherm of de Dyson Link app. Afstandsbediening Gebogen en gemagnetiseerd om netjes op te bergen boven op het toestel.

Specificaties

EAN
5025155054291
Fabrieksgarantie
2 jaar
Kleur
Goud wit
Hoogte
105.00 centimeter
Breedte
20.4000 CENTIMETER
Diepte
12.00 centimeter
Merk
Dyson
Model
Purifier Cool Formaldehyde (2021)

Toon meer

Informatie van Dyson

Dyson Purifier Cool Formaldehyde (2021)  - Luchtreiniger
599,-
Dyson Purifier Cool Formaldehyde (2021) - Luchtreiniger
Online uitverkocht: Zie winkelvoorraad
Toevoegen aan winkelwagen

Laatst bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »