Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

iRobot Roomba j7 - Robotstofzuiger

Productomschrijving

Vermijdt doelbewust ongelukjes van huisdieren gegarandeerd

Alleen iRobot geeft je onze belofte aan huisdiereigenaren (P.O.O.P). Je kunt erop vertrouwen dat de j7/j7+ ongelukjes van huisdieren omzeilt. Zo niet dan vervangen wij de robot gratis. Aanbieding is één jaar geldig vanaf de aankoop en geldt alleen voor vervangende producten. Alleen geldig in het geval van vaste honden- of kattenontlasting. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing - zie de iRobot-belofte aan huisdiereigenaren voor meer informatie.

Objectherkenning en objectvermijding

De Roomba j7/j7+ robotstofzuiger is uitgerust met PrecisionVision-navigatie om objecten te leren kennen en herkennen. Daardoor weet de robot precies dat hij troep van huisdieren moet laten liggen tijdens het klaren van de klus. Wanneer ze voor het eerst worden ontdekt, stuurt de robot je een foto, zodat je kunt aangeven dat de robot in de toekomst het obstakel moet vermijden of rondom het obstakel moet schoonmaken. Zo leert de stofzuiger niet alleen je huis kennen, maar kan hij er ook in realtime op reageren.

Pakt rommel aan met ons krachtige, eigen schoonmaaksysteem.

Het krachtige 3-staps schoonmaaksysteem biedt 10x meer zuigkracht*, een borstel voor randen en hoeken die langs muren en hoeken schoonmaakt, en dubbele rubberen borstels voor alle vloertypen die niet verstrikt raakt in haar van huisdieren.

Maakt vuilere plekken grondiger schoon.

Alleen iRobot biedt Dirt Detect-technologie om de extra vuile plekken aan te pakken, zoals de veelgebruikte plaatsen in jouw huis.

Loopt niet vast. Zorgt dat de klus wordt geklaard.

Dankzij een complete reeks geavanceerde sensoren kan deze robot onder en rond meubels en langs randen navigeren, terwijl afgronddetectie voorkomt dat hij van de trap valt.

Het perfecte schoonmaakteam.

Schrap stofzuigen en dweilen allebei maar van je to-do-lijst. Dankzij de Imprint Link-technologie kunnen jouw Roomba j7/j7+ robotstofzuiger en de Braava jet m6 dweilrobot samenwerken om eerst te stofzuigen en vervolgens te dweilen. Deze perfecte volgorde zorgt voor een uitgebreide schoonmaak van je vloeren, zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen.

Je hoeft niets op te ruimen voordat je gaat schoonmaken

De Roomba j7/j7+ robotstofzuiger maakt gebruik van iRobot Genius-technologie en PrecisionVision-navigatie om veelvoorkomende voorwerpen zoals snoeren, huisdierongelukjes, sokken en schoenen te herkennen en te vermijden. Opruimen voordat je gaat schoonmaken behoort nu tot het verleden.

Maakt vuile plekken schoon op het moment dat het gebeurt zonder het hele huis te hoeven schoonmaken

Hoe vaak is het niet voorgekomen dat je 's ochtends de deur uitging en toch plotseling nog kruimels onder de keukentafel zag liggen? Dat moet natuurlijk opgeruimd zijn als je thuiskomt. Geef dan je Roomba j7/j7+ robotstofzuiger via de iRobot Home-app of je spraakassistent* opdracht om die plek meteen schoon te maken zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

Maakt schoon wanneer en waar je dat wilt

De j-serie bestaat uit robotstofzuigers met kaarten. Alleen met iRobot beschik je over Imprint Smart Mapping waarmee je kunt bepalen welke ruimten worden schoongemaakt en wanneer, en waarmee je meerdere kaarten kunt opslaan voor eenvoudiger schoonmaken op elke verdieping van je huis. Bovendien kun je met instelbare 'vermijdzones' en 'schoonmaakzones' precies aangeven welk gebied moet worden vermeden of worden schoongemaakt.

Specificaties

EAN
5060629987200
Fabrieksgarantie
2 jaar
Kleur
Zwart
Merk
IRobot
Model
J7

Toon meer

Informatie van iRobot

iRobot Roomba j7 - Robotstofzuiger
409,-
iRobot Roomba j7 - Robotstofzuiger
Online uitverkocht: Zie winkelvoorraad
Toevoegen aan winkelwagen

Laatst bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »