Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten
Jana - Donderdag 21 Juni 2024

Maak kennis met Bedrijfsleidster Leonie Vreeswijk

Met een vrolijke grijns en een no-nonsense mentaliteit vervult Leonie haar rol als bedrijfsleidster van de Obbink SuperStore terwijl ze haar team aanstuurt en de winkel op de kaart zet in Doetinchem en omgeving.

Aan het roer van onze Obbink SuperStore
Leonie is opgegroeid in Dinxperlo en voegde zich in 2019 toe bij de Obbink “familie” als bedrijfsleidster van de SuperStore in Doetinchem. Met een opleiding als Junior Accountmanager en ervaring als inkoper en verkoper, kwam Leonie bij ons terecht in een functie waar direct veel verantwoordelijkheden bij kwamen kijken voor de (toen) 23-jarige. De winkel was net in aanbouw en dus kon Leonie met een schone lei beginnen dankzij een compleet nieuwe winkel onder haar voeten. “Ik vind het heel mooi dat ik die kans heb gekregen en ik zit na 5 jaar nog steeds helemaal op mijn plek hier bij Obbink Doetinchem!”.Samen zorgen voor de optimale klantbeleving
"Ik ben nu sinds een paar weken weer aan het werk na de geboorte van mijn dochter Livèn," vertelt Leonie met een glimlach. "Samen met het team open ik dan in de ochtend de winkel rond half 10 en bereiden we ons voor op de dag. Mijn verantwoordelijkheden omvatten het aansturen van het verkoopteam, het beheren van de urenlijst, het bestellen van producten en het zorgen voor een optimale winkelervaring voor onze klanten. Communicatie en technische vaardigheden zijn wel mijn sterkste punten," merkt Leonie op. “Iets wat denk ik ook wel essentieel is in mijn rol als bedrijfsleidster”.


Nieuwe innovaties en topmerken bij Obbink Doetinchem

"Ik ben bijzonder trots op de recente vernieuwingen in onze winkel," zegt Leonie met enthousiasme. "We hebben onze ruimtes opnieuw ingericht met onder andere een nieuwe Sonos-ruimte, een grotere Dyson shop-in-shop en een uitgebreide selectie aan Kenwood/Braun-producten. Daarnaast hebben we een nieuw merk, Asko, toegevoegd aan ons assortiment, waardoor we nu nog meer topkwaliteit wasmachines en drogers kunnen aanbieden. Dit is namelijk het topmerk uit Zweden wat betreft wassen en drogen. Samen met Marco Wiegerinck (bedrijfsleider Obbink Lichtenvoorde) ben ik vorige maand nog naar Zweden geweest om alles van dit merk te ontdekken. Een super leerzame, maar bovenal gezellige werktrip!"Obbink Doetinchem als lokale favoriet
"Mijn doel is om samen met mijn team van Obbink Doetinchem een begrip te maken in de stad en omgeving," zegt Leonie vastberaden. "We hebben nog een weg te gaan wat betreft onze naamsbekendheid in dit gebied, maar ik geloof dat evenementen zoals ons afgelopen Belevingsweekend een stap in de goede richting zijn. Ik ben enthousiast om te zien hoe onze winkel groeit en bloeit in de komende jaren."

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »