Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten
Jana - Vrijdag 27 April 2024

Maak kennis met Financieel Administratief medewerker Dennis Bakker

Dennis Bakker is onze jongste schakel binnen het financiële team van Obbink. Als Financieel Administratief Medewerker heeft hij een cruciale rol in het bijhouden van financiële gegevens en het ondersteunen van verschillende aspecten op zijn afdeling.

Treintje komt zo
"Elke ochtend begint voor mij met een treinritje vanuit Winterswijk naar het station in Lievelde. Daarna leg ik de laatste paar honderd meter richting het Service Center in Lichtenvoorde op de fiets af," vertelt Dennis. "Elke dag stap ik wel met een goed humeur binnen en begin ik de dag met een kop koffie en op sommige dagen met een overleg met mijn directe collega’s Claudia, Linda & Darreline."

Van stagiair naar medewerker
Dennis, afkomstig uit Winterswijk, kwam in april 2021 in dienst bij Obbink, nadat hij zijn stage op onze financiële afdeling succesvol had afgerond. Met een diploma in financiële administratie niveau 4 op zak van het Graafschap College, brengt hij naast gezelligheid ook een solide basis van kennis en vaardigheden met zich mee.

Sfeer creëren en de boel jong houden
"Ik ben verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, waaronder factuurverwerking, bonusberekeningen en het bijhouden van financiële gegevens van leveranciers en merken waarmee Obbink samenwerkt," legt Dennis uit. "Naast mijn financiële taken zorg ik natuurlijk voor een gezellige werksfeer en zal ik de boel jong houden," grapt Dennis. "Ik waardeer de mogelijkheden voor groei en ontwikkeling binnen dit alsmaar groeiende bedrijf en kijk uit naar verdere kansen om mijn vaardigheden te professionaliseren en bij te dragen aan het succes van Obbink."


Groeien dankzij verantwoordelijkheden

"Net als iedereen kom ik uitdagingen tegen in mijn werk, met name bij het omgaan met de verschillende benaderingen van merken en leveranciers," merkt Dennis op. "We hebben ongeveer anderhalf jaar geleden een nieuw ERP-systeem geïmplementeerd," legt Dennis uit. "Hoewel het even duurde voordat alles goed was ingericht en we onze werkwijze hadden aangepast, ben ik trots op de succesvolle implementatie ervan en de voordelen die het met zich meebrengt voor ons team en onze bedrijfsprocessen." Dennis kijkt ook met enthousiasme naar de toekomst en ziet volop kansen om door te groeien binnen het bedrijf, iets wat hij in de afgelopen drie jaar al goed voor elkaar heeft gekregen.

Gezelligheid, ook na werktijd!
"Hoewel we hard werken om onze doelen te bereiken, is er altijd ruimte voor een grapje en een praatje met collega's. Ook na het werk is het erg gezellig, dus bij de personeelsfeesten of vrijdagmiddagborrels ben ik zeker aanwezig om lekker wat te drinken met collega’s! Af en toe gaan we ook nog een deurtje verder om op het terras te zitten of café de Kruup/Bar ’t Doktertje in Lichtenvoorde onveilig te maken met de jongere collega’s van Obbink!”.

Wil je meer weten over de carrièremogelijkheden bij Obbink of lijkt het je gezellig om op de financiële afdeling te werken? Bekijk onze huidige vacatures of mail naar [email protected] en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van Obbink.

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »