Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten
Jana - Dinsdag 22 April 2024

Obbink Belevingsweekend - 24 & 25 mei!

Elektronica beleef je bij Obbink!
Obbink bestaat 90 jaar! In 1934 begon Gerrit Obbink met een winkel in Winterswijk, waar zelfgebouwde radio’s werden verkocht. Inmiddels is ons familiebedrijf uitgegroeid met negen winkels in de Achterhoek en een Obbink Service Center in Lichtenvoorde, van waaruit tientallen eigen monteurs en technische dienst snel kunnen helpen bij een installatie, onderhoud en reparatie. 

Gemak, service, zekerheid, inspiratie en een unieke beleving van elektronica, daarvoor moet je bij Obbink zijn! We streven naar een beleving die verder gaat dan specificaties en advies, we willen dat jij de producten echt ervaart. Wegens ons 90-jarig bestaan organiseren we een speciaal Belevingsweekend in onze SuperStore in Doetinchem. Laat je zintuigen prikkelen - proeven, luisteren, bekijken en beleven! Wie weet ga je naar huis met geweldige prijzen en onweerstaanbare aanbiedingen.

Ontdek wat onze SuperStore jou te bieden heeft!
In de speciale HiFi luisterruimte van Obbink Doetinchem kun je de krachtige audio producten van Sonoro ervaren, terwijl Revox een speciale demo geeft van een audioset ter waarde van maar liefst 20.000 euro. Het geluid is van ongekende kwaliteit, waarbij muziek tot leven komt net zoals in onze speciale SONOS luisterruimte! Of ontdek de eerste duurzame, modulaire hoofdtelefoon van Repeat. Speciaal ontworpen voor een levenslang gebruik, dankzij eenvoudig vervangbare onderdelen. Kom zelf de verschillende audio producten bekijken, luisteren & profiteer van onze speciale jubileumacties zoals een gratis beschermhoes bij een Repeat hoofdtelefoon t.w.v. €29,99 of een gratis Sonos Roam speker t.w.v. €199 bij aanschaf van een Sonos Arc + Sub speakerbundel! 

Verfrissing met Bosch drankjes
De Bosch Mocktailbar biedt verfrissende drankjes om af te koelen. Wat dacht je van een lekkere classic mojito, mocktail mule of een kleurrijke pink grapefruit? Laat de barman een speciale mocktail shaken en ervaar het koel/vries assortiment van Bosch, tijdelijk met speciale kortingen + tot wel €150 cashback! Een perfecte gelegenheid om te leren over de nieuwste Bosch koeltechnologieën en te genieten van de gezellige sfeer.

Maak kans op een Samsung The Frame televisie!
Doe mee aan onze kleurenplatenwedstrijd en maak kans op een gloednieuwe Samsung The Frame televisie! Haal nu jouw kleurplaat op bij de dichtstbijzijnde Obbink winkel, breng deze ingekleurd tijdens het Belevingsweekend naar Obbink Doetinchem en wie weet zie je jouw kunstwerk tot leven komen als schilderij op de Samsung Frame televisie! Ontmoet Guus, de vrolijke mascotte van De Graafschap en vergeet niet om met hem op de foto te gaan!

Laat de thuisbarista & chef-kok in je ontwaken!
Topmerken zoals Jura & De'Longhi komen live demonstraties geven met exclusieve jubileumacties en gratis accessoires bij een aankoop. Buiten staat de imposante Whirlpool inbouw-truck, een ware blikvanger voor degenen die op zoek zijn naar inspiratie voor hun huis. Terwijl je het inbouwassortiment van Whirlpool verkent, trakteren wij op heerlijke hapjes en drankjes. Maak kennis met Quooker en ontvang €250 korting bij aanschaf van een Quooker kraan én 30% korting op de Quooker Cube! Kortom, de perfecte gelegenheid om het vervangen van je keuken- en huishoudapparatuur te overwegen want bij aankoop van een Siemens of Bosch flex inductiekookplaat maak je bijvoorbeeld kans op 1 van de 5 pannensets t.w.v. €349! 



Race je weg naar een Samsung Soundbar!
Wie houdt van een beetje competitie, kan zijn vaardigheden testen in de razendsnelle Samsung race simulator. Waag een ritje en strijd om een gloednieuwe Samsung soundbar met draadloze subwoofer. Mis deze unieke kans niet!

Beleef al onze producten en profiteer van speciale jubileumacties!
Het Obbink Belevingsweekend is het moment om onze (premium) merken te ontdekken en te ervaren. Van state-of-the-art elektronica tot hoogwaardige keukenapparatuur, Obbink toont het beste van het beste. Stap binnen in de wereld van Samsung, Sonoro, Bosch, Quooker, Siemens, Delonghi, Jura, Whirlpool en Dyson en laat je verrassen door de nieuwste innovaties en technologieën. Test producten uit, stel vragen aan deskundige medewerkers en ervaar zelf waarom deze merken zo geliefd zijn bij kenners en profiteer van onze speciale jubileumacties en aanbiedingen!

Jong én oud, kom langs en vier met ons mee op 24 & 25 mei! Bij bepaalde aankopen mag je meedoen aan het Rad van Fortuin en maak je kans op geweldige prijzen, waaronder wedstrijdkaartjes voor De Graafschap, shoptegoed en nog veel meer! Met een scala aan activiteiten en prijzen die wachten om gewonnen te worden, is er voor iedereen iets te beleven. 

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »