Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten
Jana - Woensdag 29 Mei 2021

Een perfect moederdag ontbijt maak je zo!

Aanstaande zondag is het moederdag! Tijd om alle moeders weer eens in het zonnetje te zetten. Zo in corona tijd mag dat natuurlijk wel een beetje extra ‘gevierd’ worden. Veel moeders zijn in het afgelopen jaar ook nog eens juf, verpleegster en activiteitenbegeleidster geworden.

Ga dit keer dus niet voor een simpel ontbijtje op bed, maar voor een uitgebreid zelfgemaakt ontbijt buffet. Dat is pas pure verwennerij, plus het hele gezin kan meedoen en meegenieten natuurlijk! Als je zelf aan de slag gaat met keukenapparatuur heb je wellicht ook meteen een mooi cadeau erbij te pakken! 

Je kunt met een uitgebreid ontbijt buffet natuurlijk alle kanten op. Ga je voor een frans onbijt, extreem luxe of wellicht vegetarisch? Van alles is mogelijk, maar de volgende dingen mogen echt niet ontbreken aan tafel!

Lekkere verse broodjes en croissantjes 
Je kunt natuurlijk afbakbroodjes halen uit de supermarkt, maar hoe leuk is het om zelf verse  broodjes of brood te maken! Zoek een lekker recept en ga bijvoorbeeld aan de slag met de Bosch MUMS2ER01. Zo’n keukenmachine leent zich perfect voor het maken van vers deeg en maakt het jou hierbij een stuk gemakkelijker! Je kunt er wel 1,7 kg stug deeg in klaarmaken of maar liefst 2,4 kg cakebeslag. Dat mag ook best eens op tafel bij een moederdag onbijt. 

Helemaal makkelijk is dat alles vaatwasser-bestendig is en je dus zo in een korte tijd alles schoon hebt. Ook leuk om deze keukenmachine na het ontbijt vervolgens aan je moeder cadeau te geven! Je kunt met zo’n keukenmachine namelijk nog veel meer naast vers deeg maken!



Koffie momentjes om echt van te genieten 
Voor vele moeders is koffie onmisbaar, maak van dit koffiemoment dus het beste moment van de dag. Laat je moeder thuis de wereld van rijke koffieculturen ervaren met een Siemens EQ espresso volautomaat. Siemens heeft talloze mooie espresso automaten die makkelijk in gebruik zijn met de moderne bediening en er ook nog eens elegant en aantrekkelijk uitzien. Ga voor zijdezachte latte macchiato’s, romige cappuccino’s of een klassieke espresso. Daar wordt iedere moeder wel blij van! 

Verse jus d’orange en smoothies
Naast verse broodjes kan verse jus d’orange niet missen! Die maak je natuurlijk ook zelf met een citruspers. Als je je extra wilt uitsloven kun je ook (verschillende) smoothies maken! Bijvoorbeeld met een Bosch blender. De MMB6141S (tijdelijk €10 retour via Bosch) of MMB6382M (tijdelijk €25 retour via Bosch) dienen zich daar perfect voor! Een lekkere combinatie is rood diepvries fruit, banaan en milde yoghurt gemengd met de verse zelfgemaakte jus d’orange. Of je kunt jezelf helemaal uitsloven met een hippe smoothiebowl. Wat je ook maakt, het is zo gepiept met deze handige blenders.

 


Maak het ontbijt af met gekookte eieren, yoghurt, fruit, vers beleg en natuurlijk wat mooie bloemen voor op tafel! Van zo'n ontbijt wordt toch iedere moeder blij?!

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »