Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten
Jana - Maandag 25 Juni 2021

Gezond de zomer door met de blenders van Bosch

Uit de praktijk blijkt dat wij mensen in de wintermaanden meer bezig zijn met onze gezondheid dan in de zomer. We willen met het lekkere, zomerse weer vooral genieten, daardoor lukt het niet altijd om gezond te eten. Hoe kun je er nou voor zorgen dat je alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt en zo ook je weerstand op peil houdt? Maak de lekkerste smoothies en sapjes met een Bosch blender!

Nu de zomer weer om de hoek komt kijken is dit het moment voor het lekkerste zomerfruit. Verse aardbeien, frambozen, blauwe/rode bessen en dat allemaal van Hollandse bodem. Je kunt ze natuurlijk gewoon zo eten, maar je kunt er ook een smoothie of ijsje van maken met een Bosch blender! Mix jouw favoriete fruit met wat yoghurt in de blender, lekker om daarna uit een glas te drinken of in vormpjes te gieten zodat je de volgende dag heerlijke fruitijsjes hebt. De blenders van Bosch zijn hier uitermate geschikt voor!



Bosch VitaPower Serie | 4 blenders

Het maken van verse, gezonde smoothies is met een VitaPower Serie 4 makkelijker dan ooit. Hiermee kun je verse en bevroren ingrediënten makkelijk verwerken tot een smoothie. De VitaPower serie beschikt over het ProPerformance systeem: de krachtige Bosch motortechnologie zorgt met effectieve mesbladen voor een gladde structuur van je smoothie. De scherpe roesvrijstalen messenbladen zijn ontwikkeld in Solingen, de wereldberoemde messenstad. De blender is makkelijk uit en in elkaar te zetten en snel schoon doordat de meeste onderdelen vaatwasserbestendig zijn. Deze blenders hebben een krachtige motor van 1.200 watt en kunnen tot wel 30.000 toeren per minuut blenden.


Bosch VitaBoost blenders

Zoals de naam al doet vermoeden kun je met de serie Bosch VitaBoost blenders gemakkelijk blenden met veel power. De hardste ingrediënten kunnen moeiteloos fijngehakt en zacht gemixt worden. De motor van een VitaBoost blender heeft maar liefst 1.600 watt en kan tot wel 45.000 toeren per minuut blenden. Hiermee kun je dus ook noten, zaden en ijsproducten makkelijk blenden. Je creert tevens een mooie romige textuur dankzij het zesbladige roestvrijstalen mes. De blenderkan is gemaakt van duurzaam BPA-vrij Tritan waarmee je maar liefst 2 liter aan groente/fruit of bijvoorbeeld soep kunt blenden. Met de keuze uit zes verschillende programma’s zijn de resultaten altijd perfect. En dankzij het speciale reinigingsprogramma heb je zelf nog maar superweinig werk aan het schoonmaken.


Bosch VitaMaxx blenders

De VitaMaxx blenders zijn niet alleen super handig met het bereiden van smoothies, soepen en shakes maar ze zijn er ook om het maximale uit jouw gezonde levensstijl te halen. Met deze vacuumblender mix je smoothies met 100% smaak en tot 5x meer vitamine C behoudt, waarbij de smoothies 2x langer vers blijven. Tijdens het blenden komt er namelijk minder zuurstof in de kan waardoor de smoothies langer op smaak en vers blijven.  


Bij de blender krijg je bewaardozen meegeleverd waarmee je ook groente en fruit kunt bewaren in de beste omstandigheden, waardoor ze 2x langer vers blijven. Met vacuumzakjes kun je niet alleen langer van verse smaken genieten maar ook sous-vide koken. Daarmee blijven de meeste voedingsstoffen bewaard. De blender heeft een duurzaam BPA-vrije Tritan kan, een zesbladig roestvrijstalen mes en heeft een motor met 1.000 watt. Je kunt niet alleen smoothies bereiden maar ook groente en noten mixen of gecrusht ijs maken. Tevens is deze blender super makkelijk wat schoonmaken betreft!


Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »