Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten
Jana - Vrijdag 23 Februari 2024

Maak kennis met Verkoopspecialist Dominique Elsinghorst

Technische passie en persoonlijk contact
Als je wel eens door de sfeervolle winkelstraten van Winterswijk loopt, kom je ook langs Obbink. Hier staat onder andere Dominique Elsinghorst, onze verkoopspecialist sinds oktober 2018, voor je klaar! Een echte Winterswijker, geboren en getogen in dit Achterhoekse dorp.

“Voordat ik bij Obbink terecht kwam heb ik als logistiek teamleider gewerkt, maar ik miste echt het persoonlijke contact met de klant. Oorspronkelijk heb ik geleerd voor kantoorautomatisering, toen was net de opkomst en populariteit van de computers. Ja, ja ik weet het, opa verteld haha.” Verder heeft Dominique een diploma eerste monteur elektrotechniek op zak. “Eigenlijk ben ik dus altijd al wel bezig geweest op het gebied van technologie en elektronica”.


Koffie met een croissantje
Dominique's dag start niet zonder de essentiële brandstof: koffie. "Op zaterdag doen we er een schepje bovenop met koffie én een croissantje, een traditie die we te danken hebben aan onze bedrijfsleider, Richard Van De Vlekkert," deelt hij lachend. Het ochtendritueel is meer dan alleen opstarten; het is een moment om gezamenlijk dingen te bespreken, plannen te maken en nieuwtjes uit te wisselen. “Als er een nieuwe advertentie uitkomt, dan bekijken we deze met zijn allen zodat we goed op de hoogte zijn van de lopende acties. De rest van de dag adviseren en informeren we natuurlijk onze klanten, helpen we Wim met de bakwagen uitpakken en kunnen we onze winkel bijvullen met nieuwe artikelen.”

Obbink Zekerheid garantie
In de winkel is Dominique een echte duizendpoot. "We zijn hier allemaal proactief ingesteld, dat moet ook wel in deze branche," zegt hij. Zijn specialiteit? De IT-afdeling en het beheren van de Obbink Zekerheid garantie. "Het is belangrijk dat iedereen op de hoogte is van de voorwaarden, en dat hou ik graag in de gaten." Met trots vertelt Dominique meer over de Obbink Zekerheid, een service die klanten beschermt tegen gebruiksfouten en slijtage voor een klein bedrag per maand. "Het is fantastisch om te zien hoe dit onze klanten helpt. Het geeft ze een stukje zekerheid in een wereld waar technologie zo snel verandert." Lees hier meer over Obbink Zekerheid in samenwerking met Wert Garantie of kom naar één van onze winkels voor meer informatie!

Klanten verrassen is het mooiste wat er is
De sfeer bij Obbink omschrijft hij als relaxed en ondersteunend. "Je kunt hier jezelf zijn, en er is altijd ruimte voor een geintje," zegt Dominique. Het leukste aan zijn werk? "Zonder twijfel het contact met de klanten. Het is geweldig om iemand te kunnen verrassen met wat de nieuwste technologieën allemaal kunnen. Soms is de vorige wasmachine al 10 jaar oud en staan mensen versteld van de huidige innovaties of hoeveel energie ze kunnen besparen met een nieuw model. Maar niet elke dag is zonder uitdaging. "Soms komen er klanten binnen met een probleem dat snel opgelost moet worden. Dat vraagt natuurlijk wat creativiteit en flexibiliteit," geeft hij toe.Geen dag hetzelfde
Voor de toekomst ziet Dominique zichzelf nog steeds bij Obbink. "Ik heb het hier enorm naar mijn zin. Elke dag is anders, en dat maakt het leuk." Zijn advies aan nieuwkomers? "Blijf leergierig en sta open voor alles. Er is hier zoveel te leren. Als je nog jong bent en net als mij affiniteit hebt met technologie/elektronica, ga dan alvast als bijbaan in de winkel werken!” Tussen de regels door hoor je de passie van Dominique voor zijn werk. "Er gebeurt altijd wel wat. Neem nou die keer dat onze robotstofzuiger op avontuur ging buiten de winkel," lacht hij. Het zijn dit soort verhalen die werken bij Obbink zo levendig en interessant maken. “Alleen al in mijn eerste werkweek had ik meerdere feestjes en ging ik met collega Jesse op de terugweg van werk naar het Hootchie Koe festival haha. De toon was gezet en ik wist direct dat ik in een gezellige groep beland was”.

Wil je meer weten over de carrièremogelijkheden bij Obbink of ben je geïnspireerd geraakt door het verhaal van Dominique? Bekijk onze huidige vacatures of mail naar [email protected] en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van ons team!

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »