Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten
Jana - Maandag 18 Maart 2024

Maak kennis met Werkvoorbereider & Planner Marco Spekschoor

Met een achtergrond in de detailhandel en de start van zijn vervolgopleiding tot verkoopspecialist begon Marco als 16-jarige stagiair in het magazijn van Obbink. Zijn inzet en leergierigheid leidden al snel tot nieuwe kansen als verkoper in verschillende winkels en het ondersteunen van de webshop. Na een kort uitstapje naar andere bedrijven, keerde Marco in 2021 terug bij Obbink. In eerste instantie op de bakwagen voor bezorgingen, wat hij nu nog af en toe op zaterdag doet, maar sinds een jaar vervult hij de rol als Assistent Werkvoorbereider/Planner.

Lichtenvoorde als middelpunt
Hij is oorspronkelijk geboren en getogen in Zieuwent, maar nu al een hele tijd woonachtig in Winterswijk. “Al zou ik ooit wel naar Lichtenvoorde willen gaan, dan ben ik én dicht bij mijn vrienden én mijn werk. Mijn werkdag begint om half 8 's ochtends, wanneer Niek (werkvoorbereider) en ik, samenkomen op het Service Center in Lichtenvoorde," verteld Marco. "Samen controleren we de planning en zorgen ervoor dat alles gereed staat voor onze monteurs om snel naar de klant te kunnen gaan. Zo hoeven de jongens daar zelf niet naar om te kijken en kunnen ze efficiënt doorwerken. Vanuit ons Service Center in Lichtenvoorde vertrekken ieder dag zo’n 20 buitendienst monteurs voor installaties en reparaties bij onze klanten. Daarbij hebben we ook 2 bakwagens rondrijden voor de levering van producten en 1 bakwagen voor interfiliaal verkeer, die bezorgd producten bij onze winkels.Een veelzijdige functie binnen de Obbink Service tak
Marco's takenpakket omvat een breed scala aan verantwoordelijkheden, waaronder het inplannen van monteurs voor reparatieafspraken, het bestellen en boeken van benodigde onderdelen en het coördineren van de dagelijkse logistiek voor bezorgingen. “De rest van de dag is een kwestie van retouren aanmaken en terugsturen, monteurs telefonisch te woord staan en als ze aan het einde van de dag terugkomen ga ik met ze sparren over hoe alles verliep en of er vervolgafspraken ingepland moeten worden”. Om dit allemaal nog beter te organiseren zijn we nog op zoek naar een extra werkvoorbereider/planner. Wil jij de spin in het web zijn en veelzijdig aan de slag binnen onze service-tak? Bekijk dan onze openstaande vacature!

“Ik laat me niet snel gek maken!”
Marco's talent ligt in zijn vermogen om kalm te blijven onder druk en zijn leergierige houding. "Ik laat me niet snel uit het veld slaan door tegenslagen. Elke dag is een nieuwe kans om mijn werk beter te doen," zegt Marco. Ondanks de uitdagingen die hij tegenkomt, zoals het zorgen voor een nauwkeurige en tijdige planning, blijft Marco gefocust op het verbeteren van zijn werkprocessen. "Elke dag is een uitdaging, vooral als het gaat om het plannen en coördineren van onze activiteiten," merkt Marco op. "Maar we werken eraan om ons proces te verbeteren en te automatiseren, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn." Op dit moment is het vinden van een witgoedmonteur een prioriteit, omdat Obbink streeft naar een nog betere service voor haar klanten. Mocht je geïnteresseerd zijn -> bekijk dan vooral onze openstaande vacature!

Marco (rechts) tijdens een personeelsuitje van Obbink in 2008.

Goed samenwerken in een vriendelijke sfeer

De werkcultuur bij Obbink wordt door Marco gekenmerkt als een warme en vriendelijke sfeer, waarin collega's elkaar steunen en samenwerken. "Ik kan het echt goed vinden met mijn collega's. We hebben goede communicatie en zijn een hecht team," zegt Marco. “Ik kan ontzettend goed overweg met mijn directe collega’s, dat maakt het voor mij heel makkelijk om naar werk te gaan. De meeste zijn vrolijk en hebben goede zin om iets van de dag te maken! Tuurlijk zijn er soms dingen die niet soepel lopen. Maar doordat je goed met elkaar kunt opschieten wordt het geen issue”.

Wil je meer weten over de carrièremogelijkheden bij Obbink of lijkt het je gezellig om in het team van Marco & Niek te werken? Bekijk onze huidige vacatures of mail naar [email protected] en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van Obbink.

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »