Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten
Jana - Maandag 23 Juli 2021

Nooit meer je vriezer handmatig ontdooien met Bosch!

In de zoektocht naar een nieuwe vriezer ben je de term NoFrost gegarandeerd tegen gekomen. Maar wat is het nou precies en welk voordeel haal je eruit? Hieronder lees je alles over het NoFrost systeem van Bosch!

Wat is NoFrost nou precies?

NoFrost is een luchtcirculatiesysteem die zorgt dat vochtige lucht uit de binnenkant van de vriezer gehaald wordt waardoor er geen ijsvorming meer ontstaat. Doordat er geen ijsvorming ontstaat hoef je ook nooit meer de vriezer handmatig te ontdooien. Scheelt weer een hoop werk! Het NoFrost systeem gaat ook rijpvorming tegen, hierdoor blijven etenswaren nog langer houdbaar. Dit systeem zorgt namelijk constant voor een ideale luchtvochtigheid, wat ook weer resulteert in een lager energieverbruik.

De voordelen op een rijtje:

Een NoFrost vriezer is af en toe duurder in aanschaf, maar heeft een aantal grote voordelen:

  • Nooit meer handmatig ontdooien, wat je een hoop tijd en energie bespaart
  • Door anti ijsvorming blijven producten ook nog eens langer houdbaar
  • Geen vastgevroren lades of producten met onleesbaar etiket


Bekijk hier alle Bosch NoFrost vriezers uit ons assortiment!



NoFrost vriezers van Bosch

De tijd van 5 à 6 keer per jaar de vriezer handmatig ontdooien, producten weggooien en de vriezer ijsvrij maken is dus helemaal verleden tijd met NoFrost. Bosch heeft vele verschillende NoFrost vriezers in het assortiment, waaronder ook XXL uitvoeringen. Dezelfde kwaliteit die je gewend bent van Bosch koel/vries-apparatuur maar dan in een grotere uitvoering! Deze extra brede varianten geven je een goed overzicht van alles wat je in huis hebt qua boodschappen en bieden optimale ruimte voor het vullen van vakken, plateaus en lades. De XXL uitvoeringen zijn strak tegen de muur of in een nis te plaatsen terwijl je deur gewoon in een hoek van 90 graden kunt openen.

Bekijk hier alle Bosch vrijstaande vriezers!


Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »