Vacatures 6KlantenserviceBlog
0
Sluiten
Jana - Donderdag 7 November 2021

Snel een wasje draaien doe je met een Siemens wasmachine!

De eindeloze stapel was, iedereen heeft het wel eens druk en komt er maar niet aan toe. Het liefste werk je alles in één keer weg maar vaak is die tijd er niet voor en zie je flink tegen dit klusje op. Toch denken wij dat het allemaal beter kan in minder tijd en je dus sneller door die berg was heen bent!

De wasmachines maar tevens ook was-droogcombinaties en drogers van Siemens zijn voorzien van de varioSpeed functie. Deze functie kun je samen met een wasprogramma combineren, welke dan tot 65% korter duurt afhankelijk van welk programma je selecteert. 

De varioSpeed functie zorgt in principe dat de temperatuur waarop het programma is afgesteld sneller bereikt wordt, op die manier kunnen allerlei soorten textiel snel gereinigd worden. Niet alleen je kleding maar ook tijd is natuurlijk een kostbaar bezit! Door gebruik te maken van de Speed programma’s is de was sneller schoon zonder in te leveren op de kwaliteit. Zo was je dus een stuk korter met hetzelfde resultaat en houd je meer tijd over voor andere dingen!

Om de wasprogramma’s nog meer te verkorten en optimaliseren heeft Siemens sinds kort ook speedPacks geïntroduceerd.

speedPack M, L & XL
Het speedPack M gebruikt de VarioSpeed functie om daarmee 65% sneller een was te draaien. Dit werkt trouwens het beste als de trommel niet helemaal vol is.

De wasmachines met speedPack L hebben de mogelijkheid om wasprogramma’s uit te voeren in slechts 15 of 30 minuten. Het Extra Snel 15 minuten programma werkt het beste voor een maximale belading van 2 kilo en het Extra Snel 30 minuten programma voor een maximale belading van 3,5 kilo. De spoelfase is bij het 30 minuten programma iets uitgebreider.

Alle Siemens modellen uit de serie iQ700 en iQ800 bevatten het speedPack XL. Deze biedt de mogelijkheden van speedPack L met daarbij nog een optie op het powerSpeed’59 programma. Hiermee kun je tot 5 kilo wasgoed binnen een uur reinigen. Van bovenaf zorgen sproeiers dat tot diep in de vezels gereinigd wordt en de was daardoor optimaal schoon wordt.


Bekijk hier alle Siemens wasmachines of was-droogcombinaties en verkort de wasprogramma’s voortaan dankzij de variospeed functie of één van de speedPacks.

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »