Vacatures 6KlantenserviceBlog
0
Sluiten
Jana - Maandag 15 Juni 2021

Waarom kiezen voor een was-droogcombinatie?

Zoals de naam al doet vermoeden is een was-droogcombinatie een machine dat wassen en drogen kan combineren. Met een was-droogcombinatie kun je dus genieten van een goede, volledige wasverzorging van je kleding zonder dat dit teveel ruimte in beslag neemt. In plaats van twee losse apparaten heb je namelijk maar 1 apparaat/plek nodig, waarbij je niet die vochtige was hoeft te verplaatsen naar de droger.

Met was-droogcombinaties kun je aparte was- en droogprogramma’s draaien maar tevens ook gecombineerde programma’s. Je was komt er dan gewassen én gedroogd uit. Je bespaart dus niet alleen ruimte maar ook handelingen. Nog een voordeel is dat de was-droogcombinatie voor het wassen aangesloten is op de waterafvoer, waarmee ook het condenswater direct mee afgevoerd wordt. Ze hebben dus geen condensbak en pluizenfilters die je handmatig moet schoonmaken. Het pluis wordt namelijk met de wasbeurt vanzelf weggespoeld.

Waar moet je rekening mee houden?

Een was-droogcombinatie heeft minder plek om te drogen dan om te wassen. Het vulgewicht voor het drogen is namelijk 50 tot 75% van het maximale vulgewicht. Hierdoor hang je een deel van de was op om te drogen of je wast minder wasgoed in één keer tegelijk. Was-droogcombinaties zijn verder soms net ietsjes duurder dan alleen een wasmachine, maar vaak goedkoper dan twee aparte apparaten van hetzelfde merk. Was je vaak veel kleding in één keer, bijvoorbeeld omdat je een (groot) gezin hebt, dan is een was-droogcombinatie misschien niet de beste optie, aangezien dit meer tijd in beslag neemt en je niet alle kleding meteen in de trommel kunt laten drogen.Was-droogcombinaties van Siemens

De was-droogcombinaties van Siemens zijn even groot als de normale wasmachines maar zorgen dus ook dat de kleding gedroogd kan worden. Ze zijn allemaal voorzien van zeer nuttige specificaties die het gebruik nog eenvoudiger maken. Zo is de Siemens WN44A120NL voorzien van de AutoDry technologie, waarmee het krimpen van kleding tijdens het drogen voorkomen wordt. Verder is deze was-droogcombinatie voorzien van een outdoor-programma waarmee functionele (sport)kleding waterdicht en fris blijft. Tevens heeft de Siemens WN44A120NL ook een Aquastop-waterbeveiliging, wat de gehele levensduur van deze machine garantie biedt tegen allerlei waterschade. De Siemens WN44G230NL is daarentegen ook nog eens voorzien van SmartFinish, varioSpeed zorgt voor 65% sneller wassen en er zit een speciaal vlekkenautomaat op dat de 4 meest voorkomende vlekken verwijdert! Kortom, met een Siemens was-droogcombinatie zit je altijd goed! 

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »