Vacatures 6KlantenserviceBlog
0
Sluiten
Dion - Dinsdag 30 Februari 2022

Waarom deze machine je leven makkelijker maakt

Vanaf een andere locatie de was aanzetten? Een droger die automatisch het juiste droogprogramma kiest? Binnen 39 minuten een schone was? Iedereen kan snel en goed wassen met Samsung QuickDrive!

QuickDrive is de beste technologie van Samsung op het gebied van wassen. Deze machines verkorten de wastijd van een wasprogramma tot 50% en verbruiken 20% minder energie. Het wasresultaat blijft uitmuntend. Je kunt zelfs gebruikmaken van het SuperSpeed-programma waarbij je een halve was binnen 39 minuten weer blinkend schoon hebt. Tegelijkertijd bespaar je het milieu en op je energierekening.


Slim, snel en eenvoudig te bedienen

De was doen is vaak een behoorlijke klus, helemaal als je een groot huishouden hebt. Om je hierin tegemoet te komen heeft Samsung haar wasmachines 'smart' gemaakt. Dit wil zeggen dat de machines in staat zijn om met je mee te denken als het gaat om snel, schoon en efficiënt wassen. Dankzij AI-Control wordt je wasgedrag onthouden en krijg je aanbevelingen welk programma het best geschikt is voor de was die je in de machine hebt gestopt. De machine is op afstand aan te zetten via de Smartthings-app waarop je ook inzichten en onderhoudstips kunt vinden. Kies je naast je QuickDrive-wasmachine ook voor een droger van Samsung? Dan geeft je wasmachine automatisch het beste droogprogramma door aan je droger waardoor je was perfect gedroogd wordt.


Q-Drum

De twee wasmachines WW90T936ASH en WW90T854ABT beschikken over de Q-Drum technologie. Dankzij deze technologie roteert de achterplaat van de wasmachine in de tegenovergestelde richting van de trommel. Dit zorgt ervoor dat je kleding en ander wasgoed net een extra omslag maakt waardoor het op een efficiëntere wijze extra schoon wordt. Q-Bubble

Naast Q-Drum, zijn er ook QuickDrive-wasmachines die over Q-Bubble beschikken. Modellen WW90T734AWH en WW80T734AWH zijn Q-Bubble machines. Deze machines maken gebruik van extra watershots tijdens het wasprogramma. Als de trommel ronddraait zorgen deze shots voor een extra reiniging, samen met de extra bubbels die de trommel produceert. Op deze wijze bespaar je tot 50% extra tijd op de gehele wasduur. Ten opzichte van de Q-Drum modellen zorgt Q-Bubble niet over 20% energiebesparing.


Hoe onderhoud je je wasmachine het beste?

Naast de lijn QuickDrive-wasmachines heeft Samsung ook duurzame, slimme wasmachines zonder QuickDrive-technologie. Deze machines zijn net zoals de QuickDrive-wasmachines voorzien van allerlei slimmigheden die je het wassen veel eenvoudiger maken. De hele lijn Samsung wasmachines is gebouwd om zo lang mogelijk mee te gaan. Zo hebben alle wasmachines een trommelreinigingsprogramma en een zelfreinigende wasmiddellade. Alle wasmachines met WiFi-ondersteuning geven zelfs via de SmartThings-app door wanneer je welke handeling moet uitvoeren om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je wasmachine. Zo ben je mogelijke ongemakken altijd voor!Onze medewerkers in de Obbink-winkels vertellen je graag meer over deze innovatieve machines. Ben je al overtuigd? Neem dan een kijkje in ons assortiment Samsung wasmachines en kies de wasmachine die het beste bij je past. We komen hem graag bij je installeren.


Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »