Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten
Mark - Donderdag 21 Maart 2021

Een goede gezondheid met 's werelds slimste waterfles

Voldoende drinken is een advies dat al jaren wordt gegeven aan volwassenen en kinderen vanaf 14 jaar. Je kunt het beste elke dag tussen de 1,5 en 2 liter drinken om zo voldoende vocht binnen te krijgen. Kinderen vanaf 1 jaar tot en met 13 jaar hebben ongeveer tussen de 1 en 1,5 liter drinken nodig. Voor sommige heel makkelijk te halen, voor anderen een hele opgave. Want hoe drink je voldoende als je bijna nooit dorst hebt of de hele dag druk in de weer bent? Daar is nu een oplossing voor die je hierbij gaat helpen.

Laten we beginnen met de vraag waarom voldoende vocht belangrijk is voor je lichaam. Water helpt je spijsverteringsstelsel, het helpt je lichaam de voedingsstoffen in de darmen op te nemen en helpt voedings- en afvalstoffen in het lichaam te transporteren. Ook regelt het onder andere je lichaamstemperatuur (door bijvoorbeeld te zweten) en wordt je huid er blij van. Oké, reden genoeg dus. Het gezondste is om af te wisselen tussen water, thee en koffie zonder suiker, en zuiveldranken zoals halfvolle melk, karnemelk en yoghurtdranken of sojadrink. Deze dranken staan in de Schijf van Vijf.

Vergeet jij ook regelmatig te drinken?

Vergeet jij door de dagelijkse dingen ook om gedurende de dag voldoende te drinken en kom je zo nooit aan de 2 liter vochtinname? Dan kan een slimme waterfles de oplossing voor je zijn. Een slimme waterfles? Jazeker! Een waterfles die jouw vochtinname bijhoudt en je een herinnering geeft om weer te drinken. Dit allemaal gekoppeld aan een app die de hoeveelheid water bijhoudt en je zo ook dagelijkse doelen kan geven. Niet alleen gezond, maar stiekem ook een toffe gadget waar je zeker mee op gaat vallen.

HidrateSpark, 's werelds slimste waterfles

HidrateSpark Steel

HidrateSpark heeft een platform gemaakt die jouw gewoonte veranderd. De slimme waterfles van HidrateSpark koppelt via Bluetooth aan de mobiele Hidrate-app en geeft gloeiende herinneringen in de fles en tekstmeldingen om je waterinname op schema te houden.

HidrateSpark is de gemakkelijkste manier om positieve gewoonten in jouw leven te introduceren. De gloeiende herinneringen en tekstmeldingen houden je namelijk op het goede spoor. Maak contact met vrienden binnen de app voor extra motivatie en breng je voortgang dagelijks, wekelijks en maandelijks in kaart. De HidrateSpark slimme Bluetooth-waterfles, gecombineerd met de Hidrate-app, geeft je een compleet overzicht van jouw vochtinname.

Afgestemd op jouw persoonlijke doelen

Dagelijks wordt er een persoonlijk hydratatiedoel berekend en deze wordt gedurende de dag aangepast op basis van jouw lichaam en activiteitenniveau. De app van Hidrate, die beschikbaar is voor zowel iOS als Android, is te koppelen aan veel bekende fitnesstrackers zoals Apple Health, Fitbit, Google Fit of Garmin Connect. Zo weet de app wanneer jij activiteiten uitvoert die veel vochtverlies geven. De app gebruikt je omgeving, hoogte, je leeftijd, gewicht, lengte en geslacht om je optimale hydratatieniveau te bepalen.

Hidrate App, beschikbaar op iOS en Android

Vergeet dorst, niet je drinkfles

Met zo'n mooie drinkfles en een druk leven ben je hier natuurlijk extra zuinig op. Daar heeft Hidrate rekening mee gehouden. In de fles zit een GPS tracker die de locatie van de fles kan doorgeven aan jouw Hidrate App. Ben je jouw fles kwijtgeraakt en je hebt geen idee waar hij kan zijn? Geen probleem! Zoek in de Hidrate App gewoon de locatie van jouw fles op en jouw vochtinname is zo weer op peil.

Slimme technieken om de vochtinname op peil te houden

Capacitieve sensortechnologie meet veranderingen in het elektrische veld, dat veroorzaakt wordt door de aanwezigheid van water, om zo de hoeveelheid vloeistof in de fles te meten. De 8 gekleurde LED's in de fles creëren een opvallend gloeiend effect om je er op de juiste momenten eraan te herinneren om weer water te drinken. De sensor in de fles beschikt over een intern geheugen dat maximaal drie dagen aan drinkgeschiedenis op kan slaan als de telefoonverbinding wordt onderbroken. Zo ben je zelfs als je een tijdje zonder bluetooth zit, later weer volledig op de hoogte.

Kies je eigen kleur, formaat en stijl

De HidrateSpark is leverbaar in meerdere kleuren, in verschillende formaten en ook in verschillende stijlen. Zo is er altijd een waterfles die bij je past. Wat dacht je bijvoorbeeld van de coole HidrateSpark Steel Straw Deep Blue met ingebouwd rietje, ga je toch liever voor strakke RVS variant zoals de HidrateSpark Steel Brushed Stainless Steel, of kies je een van de opvallende kleuren met de HidrateSpark 3 Scuba.

Wij zijn benieuwd welke jij gaat kiezen. Bekijk hier alle slimme waterflessen.

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »