Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten
Jana - Vrijdag 22 Mei 2021

Extra veel capaciteit met een XXL koel-vriescombinatie

Een koel-vriescombinatie is ideaal om zowel gekoelde als bevroren etenswaren te bewaren zonder dat dit  extra veel ruimte in beslag neemt van jouw (bij)keuken of schuur. Vaak mis je wel net een extra stukje koelcapaciteit zodat je genoeg ruimte hebt bij het vullen van alle vakken, plateaus en lades van je koel-vriescombinatie. Er is vanaf nu genoeg plaats voor al je boodschappen met een Bosch XXL koel-vriescombinatie. Hiermee kies je voor de kwaliteit die je van Bosch koelapparaten gewend bent, maar dan in een XXL uitvoering!


Meer opslagruimte en overzicht 

Een XXl koel-vriescombinatie is extra breed zodat je meer etenswaren kwijt kunt, jouw favoriete lading boodschappen langer vers blijft en je een goed overzicht hebt van wat je in huis hebt gehaald. Ze zijn 10 centimeter breder en tot 15 centimeter dieper dan de reguliere modellen waardoor ze tot 38% meer capaciteit bieden. Dat kost dus niet heel veel meer oppervlakte van de ruimte waar de koel-vriescombinatie staat, maar je kunt wel veel meer boodschappen kwijt! De Bosch KGE49EICP XXL koel-vriescombinatie heeft bijvoorbeeld een totale inhoud van 413 liter, dat is in vergelijking met het reguliere model, de Bosch KGE39EICP, maar liefst 76 liter meer. Deze koel-vriescombinaties zijn zo ontworpen dat je ze zo gunstig mogelijk kunt indelen en altijd overzicht bewaard. Met uitrekbare glasplateaus kun je etenswaren makkelijk naar voren halen zodat je er goed bij kunt. Niets is namelijk zo vervelend als graaien naar de producten die achterin blijven staan.


Optimaal benutten van de ruimte 

Deze XXL koel-vriescombinaties van Bosch beschikken over PerfectFit. De ruimte wordt dus optimaal benut. De XXL koel-vriescombinaties kun je strak tegen de muur of een in nis plaatsen zonder dat er een kier tussen de koelkast en muur overblijft. Met een hoek van 90 graden kun jij dus gemakkelijk plateaus en laden uit het koelgedeelte schuiven.

Etenswaren nu ook langer vers

De nieuwste XXL koel-vriescombinatie van Bosch geeft jou de mogelijkheid om verse etenswaren nog langer vers te behouden. Doormiddel van het slimme versheidssysteem VitaFresh kun je de luchtvochtigheid van de lade regelen, hierdoor blijven boodschappen tot wel 3x langer vers! Lees hier meer over de werking van Bosch VitaFresh!


Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »