Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten
Jana - Donderdag 23 Februari 2024

Maak kennis met Aftersales medewerker Wendy Kranenburg

"Werken bij Obbink, dan ben je onderdeel van een gezellige, groeiende familie. Elke dag binnen mijn functie is anders en brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, maar vooral het teamgevoel maakt mijn werk leuk ". Wendy Kranenburg vormt samen met Djina Beijers ons enthousiaste aftersales team binnen onze Obbink Service tak op het Service Center in Lichtenvoorde.

Achter de schermen bij het aftersales team
"Wanneer ik mijn werkdag begin, duik ik meteen in Teams en e-mails om te zorgen dat alle reparaties soepel verlopen. We zijn constant in contact met de winkels, melden reparaties aan, en houden de statussen van lopende reparaties goed in de gaten," legt Wendy uit. "Of het nu gaat om reparaties aan huis, in ons eigen Service Center, of door de merken, we coördineren alles." Op het Obbink Service Center heeft onze interne technische dienst certificeringen voor veel merken die we verkopen. Dit stelt hen in staat om deze gevallen vaak sneller en onafhankelijk van externe partijen op te lossen.


Gezelligheid & teamwerk

"Ik ben best mondig en nauwkeurig, maar eerlijk gezegd ontbreekt het me een beetje aan spierkracht als het gaat om grote producten sjouwen," lacht Wendy. Momenteel is het aftersales team dan ook op zoek naar een extra collega, dus mocht je enthousiast zijn, lees dan vooral onze openstaande vacature.  "Wanneer de druk stijgt, ben ik goed in staat om door te pakken. Teamwerk is hier essentieel; we vullen elkaar aan en het belangrijkste: we hebben veel lol met elkaar".

Het werk eigen maken
"Recent hebben we ons online intranet heringericht. Obbink is in de afgelopen jaren sterk gegroeid, en het voelt als een familiebedrijf waarbij je echt kunt bijdragen aan die groei," deelt Wendy. "Natuurlijk hebben we nog wat stappen te zetten op het gebied van automatisering en communicatie, maar het contact met collega's maakt dat ruimschoots goed. We hebben veel voor elkaar over en hebben begrip voor elkaar. Zodra onze systemen nog beter voor ons werken, zal dat alleen nog maar meer versterken. Daar ben ik van overtuigd”.  Altijd een afwisselende werkdag
"De afwisseling tussen het verwerken van webshop retouren en service maakt mijn werk heel leuk. Ook al zijn er dagen dat niet alles vlekkeloos verloopt, ik ga altijd wel met een positief gevoel naar huis," zegt Wendy. "Ik voel me op mijn plek en werk om te leven, niet andersom."

Advies voor toekomstige Obbink-collega's
"Als je iets voor elkaar wilt krijgen, moet je zelf initiatief nemen. Niets komt vanzelf, maar hier waarderen ze het als je meedenkt," adviseert Wendy. "Wees niet bang om je mond open te trekken. En voel je vrij om aan te sluiten bij het gezellige team van Djina en mij," voegt ze met een knipoog toe.

Wil je meer weten over de carrièremogelijkheden bij Obbink of lijkt het je gezellig om in het aftersales team te werken? Bekijk onze huidige vacatures of mail naar [email protected] en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van Obbink. 

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »