Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten
Jana - Maandag 26 Februari 2021

Ultieme versheid van etenswaren met Siemens hyperFresh

Hedendaags willen mensen niet alleen gezond eten, maar ook genieten van lekkere maaltijden met verse ingrediënten. We zijn ons steeds bewuster van wat we eten en de (over)consumptie die het met zich mee kan brengen. Verse etenswaren bevatten veel vitaminen, mineralen en andere stoffen die wij als mensen nodig hebben. Ze zeggen wel eens dat de beste groente en fruit direct van het land op je bord moeten liggen. En hoe fijn is het als je deze verse etenswaren onder de meest optimale omstandigheden kan bewaren, zodat ze nog langer vers blijven?!

Siemens hyperFresh

Siemens heeft daarop het antwoord, namelijk hyperFresh! Een koelkast of koel-vriescombinatie met hyperFresh bevat vele sensoren die informatie verwerken naar het besturingssysteem van het apparaat. Bijvoorbeeld wat de buitentemperatuur van de koelkast is en hoevaak de deur opengaat. De koelkast zelf regelt dan automatisch de juiste temperatuur voor de etenswaren. Zelfs de kleinste temperatuur veranderingen zijn namelijk van invloed op de omstandigheden binnen in een koelkast. Maar daar hoef jij dus geen druk om te maken!

De hyperFresh lade is eenvoudig in zijn gebruik en geschikt voor onder andere fruit en groente. Deze etenswaren kunnen in deze speciale lade tot wel drie keer langer vers blijven! Met de gebruiksvriendelijke bediening kun je aangeven welk soort groente of fruit je wilt bewaren, waardoor het juiste vochtigheidsniveau geselecteerd wordt. En dat niet alleen, ook vis en vlees kunnen in sommige hyperFresh lades bewaard worden, zo blijven ze altijd in de perfecte temperatuur. Je wordt dus de expert in het bewaren van verse producten!

Drie verschillende varianten

Siemens heeft drie verschillende varianten van hyperFresh ontwikkeld. Zo bestaat er hyperFresh, hyperFresh plus en HyperFresh premium, met ieder hun eigen sterke punten:

De standaard hyperFresh bestaat uit een of meerdere lades waarbij je de luchtvochtigheid kunt regelen met een schuifje. Hierop kun je goed terugvinden welke instelling het beste is voor jouw groente of fruit.

De hyperFresh Plus variant heeft een andere bediening met een regulator en is nog effectiever. Je etenswaren blijven namelijk 2 keer langer vers. Ook bevatten de koelkasten met hyperFresh Plus een speciale lade voor vlees en vis.

Tot slot kun je nog kiezen voor hyperFresh Premium 0°C, die je kunt bedienen met een stijlvolle selectieknop. Hiermee kun je zelfs per lade de perfecte temperatuur instellen. De hyperFresh Premium koelkasten bevatten ook een ‘droge lade’ met een lage luchtvochtigheid voor vlees, vis en eieren. Het voordeel is dat je verse etenswaren hiermee tot wel drie keer langer vers blijven! Zo ervaar je dus iedere dag opnieuw verse, knapperige groenten alsof ze rechtstreeks vanaf het land komen!


Mocht je nu geïnteresseerd zijn in een inbouw koeler van Siemens met hyperFresh Plus, dan raden wij bijvoorbeeld de Siemens KI41REDD0 (122 cm) aan! Een super zuinige inbouw koeler uit de Siemens extraKlasse lijn waardoor deze koeler ook voorzien is van een flessenrooster en softClose. Of wil je liever een vrijstaande koelkast of een vrijstaande koel-vriescombinatie met hyperFresh? Er is van alles mogelijk binnen het assortiment van Siemens bij Obbink!

Je ziet de kwaliteit, voelt de versheid en proeft het op je bord. Boodschappen kun je vanaf nu dus prima voorruit plannen als je hyperFresh kiest voor jouw verse etenswaren!

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »