Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten
Jana - Maandag 20 Januari 2021

Weinig inspanning met de Bosch HomeProfessional set

De was doen, niet iedereens favoriete bezigheid en soms kun je er urenlang mee bezig zijn. De HomeProfessional wasmachine WAXH2E91NL en bijpassende HomeProfessional droger WTXH8E90NL uit de Bosch Exclusiv lijn maken het doen van de was uiterst eenvoudig voor je! Verschillende functies en technologieën zorgen ervoor dat je zelf nog maar weinig inspanning hoeft te doen voor jouw wasgoed én de reiniging van deze machines. Met deze set bezorg je jezelf dus de makkelijkste manier om je was snel maar vooral goed schoon en droog te maken, wat wil je nog meer?


Een wasmachine en droger die met elkaar communiceren!

Waarom zou je een wasmachine en droger willen die met elkaar communiceren? Nou, dat bespaart je namelijk een hoop gedoe en tijd! Doordat beide machines voorzien zijn van de Home Connect functie kunnen zij als ware met elkaar 'communiceren' doormiddel van een draadloos netwerk. Wil je weten hoe de wasmachine het beste zijn werk kan doen? Dan vul je in de app de mate van vervuiling, de kleur en het materiaaltype van je wasgoed in. Met je smartphone activeer je dan meteen het juiste wasprogramma. Zo levert elke wasbeurt een perfect resultaat. Als je wilt kun je zelfs pushmeldingen inschakelen en ben gemakkelijk voorzien van de huidige programmastatus. De wasmachine geeft die informatie door aan de droger, die automatisch het juiste droogprogramma selecteert aan de hand van de informatie over de laatste wasbeurt in de wasmachine. Handig toch!

De wasmachine die alles voor je regelt

Deze slimme wasmachine regelt een hoop je, waaronder het toevoegen van de juiste hoeveelheid wasmiddel. Met de i-DOS technologie kan de wasmachine zelf beslissen hoeveel wasmiddel en/of wasverzachter nodig is voor elke wasbeurt! Het enige wat je hiervoor moet doen is het reservoir vullen met je favoriete wasmiddel en/of wasverzachter, om de 20/25 wasbeurten. De machine zelf kijkt naar de hoeveelheid kleding, de soort stof en hoe vuil je wasgoed is. Op deze manier gebruik je nooit teveel wasmiddel waardoor je kleding beter tot zijn recht komt en geen huidirritaties veroorzaakt. En je wasmachine hoeft op die manier niet onnodig lang te spoelen, dat scheelt bijna 10 liter water per wasbeurt! De machine is zelfs slim genoeg om de hoeveelheid was en textielsoort te scannen. De sensoren meten aan de hand van het spoelwater hoe vuil de kleding is en wat het juiste wasprogramma is. Wassen wordt een fluitje van een cent zo! Ga je de HomeProfessional voor het eerst gebruiken? Dan lees je hier hoe je de eerste keer alles gemakkelijk in kunt stellen.

Iets vergeten? Geen probleem voor de HomeProfessional wasmachine!

Hoe irritant is het als je een kledingstuk vergeet om in de wasmachine te doen, al is het maar een sok.. Dankzij de bijvulfunctie op de WAXH2E91NL wasmachine is dat geen probleem meer! Je kunt namelijk makkelijk wat toevoegen of uit de wasmachine halen, terwijl het wasprogramma al draait. Ook vergeten wanneer het tijd is om je wastrommel te reinigen? Geen zorgen, dat hoef je ook niet te onthouden! Als de wasmachine 20 keer gebruikt is onder de 40 graden, krijg je automatisch een seintje!

Vlekken op je kleding? Zo verwijderd!

Altijd vervelend als je vlekken treft op de kleding in je wasmand. De Bosch WAXH2E91NLwasmachine bevat daarvoor een intelligent systeem genaamd 4D-Wash dat zelfs met een volle belading vlekkeloze resultaten bereikt. Het 4D-Wash systeem zorgt doormiddel van een extra sproeier dat het wasmiddel en water zo effectief mogelijk gebruikt wordt. Mocht je extreem vuile kledingstukken hebben, dan kun je deze met 4D-Wash in combinatie met het Intensive Plus programma wassen. 

Geen tijd te verliezen?

Deze wasmachine en droger weten dat je soms geen tijd te verliezen hebt! Daarom is de HomeProfessional wasmachine uitgerust met de SpeedPerfect functie. Deze wast tot wel 65% sneller, zonder vermindering van het wasresultaat. Zo kun je tot 4 kg wassen in slechts 45 minuten. Ook de WTXH8E90NL droger is voorzien van een Snel drogen functie. Zo kun je in 40 minuten een kleine hoeveelheid kleding drogen zodat het direct te dragen is!

Minder reinig- en strijkwerk!

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar ook de HomeProfessional droger van Bosch neemt werk van je over. Dankzij de AutoClean functie zorgt dat tijdens elke droogbeurt het pluis automatisch verwijdert wordt zonder deurfilter. Pas na ongeveer 20 droogbeurten hoef je het reservoir pas te legen. Een deurfilter na elk programma reinigen is vanaf nu dus verleden tijd! 

Net als de HomeProfessional wasmachine kan de HomeProfessional droger het beste programma voor jouw wasgoed bepalen. Door de informatie die de wasmachine doorgeeft, kan de droger aan de hand van de lading, type stof en de hoeveelheid vocht bepalen welk programma voor het beste droogresultaat zorgt. De slimste en snelste manier voor perfect gedroogde was, met een druk op de start knop! Deze droger is ook uitgerust met Iron Assist. Zoals de term al doet vermoeden zorgt deze functie ervoor dat je kledingstukken als overhemden minder of nauwelijks nog gestreken hoeven te worden na het drogen. Het programma verwarmt geleidelijk het wasgoed waarna een fijne waternevel in de trommel verspreid wordt. Door deze natuurlijke stoom die gecreëerd wordt wordt het materiaal zichtbaar gladder. 

Nog meer voordelen?

Naast dat deze machines zijn voorzien van de beste functies en nieuwste technologieën, zijn ook de 'basis' specificaties uiterst goed! Voor een groot gezin kunnen stapels was namelijk al snel veranderen in een berg was. De WAXH2E91NL wasmachine heeft daarom een vulcapaciteit van maar liefst 10 kg en de WTXH8E90NL warmtepompdroger van 9 kilo. Zo verdwijnen die bergen als sneeuw voor de zon! Beide machines zijn tevens erg energiezuinig, de wasmachine heeft label C (voorheen A+++, lees hier meer over het nieuwe energielabel) en de droger heeft label A+++. Doordat de zijwanden van de zowel de wasmachine als droger voorzien zijn van een speciaal design, staan deze erg stabiel en ontstaan er minder trillingen. Hierdoor zijn ze bijzonder stil, zelfs tijdens het centrifugeren. 


Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »